Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από το ΕΚΤ

0

Την επίσημη παρουσίαση του Διαγωνισμού για τα Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas, και το Βρετανικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Σύμπραξη Πρόσβασις.

Social_Business_Excellence_Awards

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 (12.30-14.30) στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας, Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα).

Τα Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας “Social Business Excellence Awards” θεσμοθετούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια υφιστάμενων ή υπό ίδρυση κοινωνικών επιχειρήσεων και να αναδείξουν τα πρόσωπα που εφαρμόζουν καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων.

Ο διαγωνισμός αναμένεται να χρηματοδοτήσει και να στηρίξει μια σειρά από επιχειρηματικά σχέδια σε διαφορετικούς τομείς δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων οι νέες Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών, το Περιβάλλον, οι Υπηρεσίες Φροντίδας  Ηλικιωμένων και Παιδιών, ο Πολιτισμός, ο Τουρισμός κ.λπ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι κατηγορίες των βραβείων, τα χρηματικά έπαθλα, οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό και τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply