Το Jeremie Openfund II επενδύει στο Pockee

0

To Pockee λαμβάνει επένδυση 100 χιλιάδων ευρώ για να φέρει τα κουπόνια σουπερμάρκετ στο κινητό.

pockee

To Pockee, νεοιδρυθείσα εταιρεία με έδρα την Αθήνα, ανακοινώνει σήμερα αρχική επένδυση ύψους 100 χιλιάδων ευρώ από το Jeremie Openfund II.

Η ομώνυμη εφαρμογή φέρνει στο κινητό του καταναλωτή εκπτωτικά κουπόνια για προϊόντα σούπερ μάρκετ. Η μοναδική τεχνολογία του Pockee φιλοδοξεί να καταστήσει την εξοικονόμηση μετρητών από τις καθημερινές αγορές περισσότερο εύκολη από ποτέ.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για κινητά iOS και Android τις επόμενες εβδομάδες, ενώ οι προεγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Το Pockee συνεργάζεται ήδη με σημαντικό αριθμό προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ώστε να προσφέρει άμεσα ένα ολοκληρωμένο εύρος κουπονιών με πανελλαδική κάλυψη.

Στα πλαίσια της επένδυσης, ο ιδρυτής, Ζήσης Τσαϊρέλης, δήλωσε: “Δημιουργήσαμε το Pockee για να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία κινητών συσκευών με σκοπό να καταστήσουμε την διαδικασία των κουπονιών εύκολη για όλους. Με το Pockee οι καταναλωτές απολαμβάνουν μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα τους προϊόντα, ενώ τα brands και τα σούπερ μάρκετ διαθέτουν πλέον ένα περισσότερο δυναμικό και αποτελεσματικό μέσο προώθησης.”

Επίσης, ο Γεώργιος Τζιραλής, εταίρος του Openfund, δήλωσε: “Η διανομή και εξαργύρωση κουπονιών ταχέως κινούμενων προϊόντων ευρείας κατανάλωσης πραγματοποιείται διεθνώς ακόμη και σήμερα με συμβατικά μέσα. Το Pockee έρχεται να αντικαταστήσει το χαρτί με το κινητό, με σημαντικά οφέλη για κάθε εμπλεκόμενο.”

Share.

Leave A Reply