Νέος κύκλος υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων στο Jeremie Openfund II

0

Έπειτα από την ανακοίνωση αριθμού νέων επενδύσεων αλλά και σημαντικών γύρων χρηματοδότησης από επενδυτές του εξωτερικού σε εταιρείες του χαρτοφυλακίου του (WorkableLocish), το Jeremie Openfund II απευθύνει νέα πρόσκληση υποβολής προτάσεων.

openfund_logo_454280-450x277

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες καλούνται να αποστείλουν καινοτόμες ιδέες για προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής που στοχεύουν στις διεθνείς αγορές. Για το πρόγραμμα επένδυσης αρχικού σταδίου (pre-seed) καλούνται να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους πρόταση συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα υποβολής (http://theopenfund.com/apply/build-a-product) έως και την 20η Μαίου, ενώ πιο ώριμες εταιρείες που διαθέτουν ένα ώριμο προϊόν και επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω τις δραστηριότητές τους (seed) μπορούν να αποστείλουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια οποτεδήποτε στο http://theopenfund.com/apply/build-a-business.

Το Jeremie Openfund II θα υποστηρίξει τις επιλεχθείσες προτάσεις με αρχική χρηματοδότηση (ενδεικτικά από €50.000-100.000) και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας και την ανάπτυξή της στη διεθνή αγορά.

15 μήνες μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου λειτουργίας του το fund, έχει ήδη ηγηθεί 9 επενδύσεων συνολικού ύψους €3εκ , ενώ 3 ακόμα πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

Οι επιχειρήσεις αυτές μεταξύ άλλων προσφέρουν αριθμό νέων θέσεων εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι να εργαστούν σε νέες και δυναμικές startups μπορούν να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους στο www.theopenfund.com/jobs.

Share.

Leave A Reply