Η Weboptions ανέπτυξε την mobile εφαρμογή της Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής

0

Το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής ανέθεσε στη Weboptions, πιστοποιημένο συνεργάτη της Jupitee στη Θράκη, την ανάπτυξη mobile εφαρμογής για iOS και Android.

Astika Ktel Komotinis_Mobile App_1

Μέσα από την εφαρμογή “Aστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής Α.Ε.”, το επιβατικό κοινό μπορεί πλέον να ενημερωθεί για τις γραμμές, τα δρομολόγια, τις τιμές των εισιτηρίων και τις στάσεις κάθε γραμμής όπως αυτές απεικονίζονται αναλυτικά στον χάρτη της Google.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι native – αξιοποιεί δηλαδή τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής στην οποία εγκαθίσταται – ο χρήστης μπορεί χρησιμοποιώντας το GPS να εντοπίζει τη θέση του στον χάρτη αλλά και η Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής να χρησιμοποιεί τα push notifications για να ενημερώνει το κοινό για τυχόν τροποποιήσεις στο δίκτυό της.

Τέλος, η εφαρμογή φιλοξενεί ειδική ενότητα για την παρουσίαση της πόλης και είναι πλήρως λειτουργική ακόμη και εκτός σύνδεσης στο internet, έτσι ώστε να μην απαιτείται από τον χρήστη να βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένος στο internet.

Ο Δημήτρης Τσιρίκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Jupitee δήλωσε σχετικά: «Η Weboptions αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Jupitee στη Θράκη και η ανάπτυξη μιας τόσο επιτυχημένης εφαρμογής αναδεικνύει με τον χαρακτηριστικότερο ίσως τρόπο την πληθώρα των χαρακτηριστικών που προσφέρει το Jupitee.»

Ο Θανάσης Γεωργαντάς, επικεφαλής της Weboptions δήλωσε σχετικά: «Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από την επίσημη διάθεσή της, η απήχηση της εφαρμογής έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Καθημερινά δεχόμαστε νέα features από το Δ.Σ. της εταιρείας και ανταποκρινόμαστε ταχύτατα χάρη στην ευελιξία του Jupitee.»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply