Η Info Quest Technologies επεκτείνει τη συνεργασία της με την IBM, διαθέτοντας πλέον, ως επίσημος διανομέας, και τις λύσεις λογισμικού της τελευταίας στην ελληνική αγορά.

Info-Quest-Technologies_logo_4542801

Το λογισμικό της IBM απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, οι οποίοι χρειάζονται να εξελίξουν την τεχνολογική τους υποδομή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις και τα νέα δεδομένα της παγκόσμιας οικονομίας. Οι τομείς στους οποίους εστιάζουν οι έξυπνες λύσεις λογισμικού της IBM είναι οι παρακάτω:

Big Data and Analytics
Η ΙΒΜ, μαζί με το δίκτυο των συνεργατών της, φέρουν απαράμιλλη εμπειρία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης αποτελεσματικής στρατηγικής για τη διαχείριση των δεδομένων μιας επιχείρησης.

Cloud
Το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων cloud υπηρεσιών βοηθά τις επιχειρήσεις να καινοτομήσουν, αναπτύσσοντας εφαρμογές σε μοντέρνες πλατφόρμες, ώστε να παρέχουν στους χρήστες τις καινοτόμες υπηρεσίες και εφαρμογές που χρειάζονται.

Mobile
Με τη χρήση της τεχνολογίας της ΙΒΜ οι επιχειρήσεις μπορούν να μετατρέψουν την ΙΤ υποδομή τους, αλλά και ολόκληρη τη λειτουργία τους, αναπτύσσοντας εφαρμογές, που μπορούν να ενισχύσουν την αποδοτικότητα, να συμβάλλουν στην προσέλκυση νέων πελατών και να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση της πελατειακής τους βάσης.

Social
Σήμερα οι πελάτες συνδέονται, μοιράζουν τη γνώση που κατέχουν και χρησιμοποιούν τις πληροφορίες με νέους τρόπους. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε συστήματα ανάλυσης και διαμοίρασης της πληροφορίας (analytics και collaboration), με στόχο να καινοτομήσουν αξιοποιώντας νέες ευκαιρίες και τάσεις. Τα εργαλεία και οι λύσεις της IBM επιτρέπουν στη επιχείρηση να υιοθετήσει σύγχρονες πρακτικές στην επιχειρηματική της δραστηριότητα και να αξιοποιήσει σφαιρικά το νέο περιβάλλον, κατανοώντας σε βάθος τους πελάτες της.

Η Info Quest Technologies και οι εξειδικευμένοι πιστοποιημένοι συνεργάτες της, με το έξυπνο λογισμικό της IBM, είναι σε θέση να αναλύσουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων και να προτείνουν τρόπους ανάπτυξης των λειτουργιών τους και του καθημερινού επιχειρείν και να τις βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις παραπάνω προκλήσεις.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply