Η Samsung αναζητά συνεργάτη για τη δημιουργία δημιουργικών και στοχευμένων διαφημίσεων

0

samsung

Η Samsung, κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών, ξεκίνησε ήδη την αναζήτηση πανευρωπαϊκής εταιρείας που θα τη βοηθήσει στο στόχο της στη δημιουργία δημιουργικών και στοχευμένων διαφημίσεων.

Η εταιρεία, που θα επιλεχθεί, θα συνεργαστεί με το κεντρικό πανευρωπαϊκό τμήμα marketing, που έχει συσταθεί για να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στις τοπικές και στις παγκόσμιες  δημιουργικές ομάδες, με τις οποίες συνεργάζεται ήδη η Samsung. Πέραν των προαναφερόμεων, θα προσφέρει  στους παγκόσμιους marketers της Samsung συμβουλευτικές υπηρεσίες για το πως μπορεί η διαφήμιση και η στρατηγική να λειτουργήσουν αποτελεσματικά ανά περιφέρεια.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία που θα επιλεγεί δε θα δημιουργεί η ίδια διαφημίσεις, όπως δημιουργούν οι εταιρείες-συνεργάτες της BMB, Cheil, Leo Burnet, αλλά θα αναπτύσσει περιεχόμενο για τη Samsung.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply