Άλλη μια σημαντική συνεργασία καταγράφει το βιογραφικό της, η ελληνική πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών Jupitee. Μετά την είδηση ότι η Jupitee θα στηρίξει την ελληνική αποστολή στο MWC2014 (αναπτύσσοντας το σχετικό app), τώρα πληροφορούμαστε ότι την εμπιστεύθηκε και η HORECA, η μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα της εστίασης στην Ελλάδα.

jupitee

Μέσα από την εφαρμογή που θα αναπτύξει η Jupitee, οι χρήστες iOS και Android θα μπορούν να ενημερώνονται για την έκθεση και τις εκδηλώσεις που την πλαισιώνουν, για τους τρόπους πρόσβασης σε αυτή, για τους εκθέτες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να τους εντοπίσουν σε ένα διαδραστικό floor plan.

Θα μπορούν επίσης να κάνουν στοχευμένη αναζήτηση εκθετών χρησιμοποιώντας πλήθος φίλτρων και να αποθηκεύσουν τους «αγαπημένους» τους, να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω push notifications για δρώμενα, ανακοινώσεις ή τυχόν αλλαγές και κυρίως να απολαμβάνουν μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Internet.

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply