Υπερδιπλασιάστηκε η χρήση mobile apps μέσα στο 2013

0

Αύξηση της τάξης του 115% σημειώθηκε στη χρήση των mobile applications στη χρονιά που πέρασε σε σχέση με το 2012, σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας που διενήργησε η εταιρεία Flurry.

Applications

Φυσικά, η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφηκε στην κατηγορία “messaging & social” ενώ το νέο ρεκόρ χρήσης εφαρμογών σημειώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου, όπου και καταγράφηκαν 4,7 δισεκατομμύρια app sessions παγκοσμίως, με τον ημερήσιο μέσο όρο για το 2013 να βρίσκεται στα 3,085 δισ. sessions.

Μέσα από την ίδια έρευνα προέκυψε και το συμπέρασμα ότι αυξάνεται συνεχώς η των smartphones και των tablets ως προσωπικών υπολογιστών αφού στην κατηγορία των εφαρμογών συστήματος καιπαραγωγικότητας (εφαρμογές γραφείου), σημειώθηκε αύξηση 149%.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply