Αύξηση της τάξης του 115% σημειώθηκε στη χρήση των mobile applications στη χρονιά που πέρασε σε σχέση με το 2012, σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας που διενήργησε η εταιρεία Flurry.

Applications

Φυσικά, η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφηκε στην κατηγορία “messaging & social” ενώ το νέο ρεκόρ χρήσης εφαρμογών σημειώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου, όπου και καταγράφηκαν 4,7 δισεκατομμύρια app sessions παγκοσμίως, με τον ημερήσιο μέσο όρο για το 2013 να βρίσκεται στα 3,085 δισ. sessions.

Μέσα από την ίδια έρευνα προέκυψε και το συμπέρασμα ότι αυξάνεται συνεχώς η των smartphones και των tablets ως προσωπικών υπολογιστών αφού στην κατηγορία των εφαρμογών συστήματος καιπαραγωγικότητας (εφαρμογές γραφείου), σημειώθηκε αύξηση 149%.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply