Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Η ασφάλεια, όσο απλή γίνεται!

0

sophos logo

Τα προϊόντα IT security έχουν γίνει τόσο πολύπλοκα όσο τα δίκτυα που προσπαθούν να ασφαλίσουν. Στην Sophos γνωρίζουν ότι η απάντηση στην πολυπλοκότητα, είναι: όχι άλλη πολυπλοκότητα. Αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που αφορούν στον τομέα της ασφάλειας με διαύγεια και αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι η απλή ασφάλεια είναι η καλύτερη ασφάλεια. Επίσης φαίνεται να γνωρίζουν ότι η σωστή στρατηγική για την ασφάλεια πρέπει να αφορά στο σύνολο των δικτύων, των διακομιστών και των συσκευών.

Η Sophos ξεκίνησε να παράγει antivirus και προϊόντα κρυπτογράφησης πριν από 30 χρόνια. Σήμερα, τα προϊόντα της έχουν αναλάβει να ασφαλίσουν τα δίκτυα που χρησιμοποιούν 100 εκατομμύρια άνθρωποι, σε 150 χώρες στον κόσμο και σε 100 χιλιάδες επιχειρήσεις.

Τα προϊόντα της Sophos επιτρέπουν την ασφάλιση και του παραμικρού τελικού σημείου σε ένα δίκτυο, από φορητούς υπολογιστές και εικονικά desktops έως servers, φορητές συσκευές, το Internet καθώς και την κίνηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλες οι συσκευές μάλιστα, είναι εύκολα διαχειρίσιμες από το cloud. Επίσης, η ασφάλεια όλων αυτών των συσκευών είναι δυνατή μέσω προϊόντων που ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες των χρηστών. Η Sophos εξασφαλίζει την ασφάλεια των δικτύων με το να παρέχει αυτό που δεν μπορούν οι άλλοι: Απλότητα.

 

Ασφάλεια Δικτύων  

Ποιος την χρειάζεται

Η σουίτα Sophos UTM βοηθάει τους επαγγελματίες και τις εταιρείας να εδραιώσουν την ασφάλεια των δικτύων τους χωρίς συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα. Είναι η ασφάλεια στην απλότητα της. Προστατεύει τους χρήστες οπουδήποτε ενώ παράλληλα κάνει την ασφάλεια ευκολότερη στην ανάπτυξη και στην διαχείριση.

Τι προστατεύει

  • Όλους τους υπολογιστές, φορητές συσκευές και τους διακομιστές σε ένα δίκτυο
  • Επιμέρους/ απομακρυσμένα δίκτυα και απομακρυσμένους χρήστες μέσω VPN
  • Διακομιστές email και internet καθώς και χρήστες Wi-Fi

Προϊόντα

 

 

Προστασία τελικού χρήστη

Ποιος την χρειάζεται

Χάρη στην endpoint προστασία της Sophos, όλα τα κατευθυνόμενα προς τον υπολογιστή δεδομένα και malware βρίσκουν… τοίχο. Και όλα τα παραπάνω, οικονομικά. Φυσικά, προστατεύονται τόσο οι φορητές συσκευές του χρήστη όσο και οι servers του.

Τι προστατεύει

  • Όλους τους υπολογιστές, φορητές συσκευές και τους διακομιστές σε ένα δίκτυο
  • Κρυπτογράφηση για συσκευές και διαμοιραζόμενα αρχεία στο δίκτυο
  • Φορητές συσκευές και laptops σε κίνηση

Προϊόντα

 

Προστασία διακομιστών

Ποιος την χρειάζεται

Our antivirus protection delivers more effective, faster protection across your network of physical or virtual servers.

Τι προστατεύει

  • Εκτεταμένη υποστήριξη πλατφορμών για διακομιστές Windows, UNIX και Linux
  • Το μικρό αποτύπωμα μνήμης, δεν συνεπάγεται καθυστερήσεις. Ο antivirus agent της Sophos δεν καταναλώνει σημαντικούς πόρους και είναι βελτιστοποιημένος για εικονικοποίηση
  • HIPS προστασία για Windows εύκολη στην ανάπτυξη και στη διαχείρηση.

Προϊόντα

 

logo_nss

NSS, Network Systems Security  

Η NSS είναι ένας διεθνής διανομέας Value Added Distributor (VAD), εξειδικευμένος σε λύσεις αιχμής στον τομέα της πληροφορικής, που καλύπτουν τους τεχνολογικούς τομείς της ασφάλειας των πληροφοριών, της δικτύωσης, των ενοποιημένων επικοινωνιών, την αποθήκευση δεδομένων, την εικονικοποίηση (virtualization), και τα συστήματα υποδομής του υπολογιστικών κέντρων δεδομένων (datacenters). Μέσω της υψηλής τεχνολογίας και της βαθιάς γνώσης της αγοράς, η NSS με πολύ μεγάλη προσοχή έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κατασκευάστριες εταιρίες που ηγούνται στο χώρο τους. Ορισμένες από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύονται από την NSS είναι οι SOPHOS, (Συνολική Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων), LOGPOINT (Συστήματα Επιχειρησιακής Νοημοσύνης), COMMUNIGATE SYSTEMS (Συστήματα Ενοποιημένων Επικοινωνιών), PEPLINK (Συστήματα Κατανομής Διαδικτυακού Φορτίου), WD-ARKEIA (Συστήματα Αντιγράφων Ασφαλείας, Αποθήκευσης και Αποκατάστασης από Καταστροφή), ARRAY NETWORKS (Συστήματα Κατανομής Φορτίου Διακομιστών, Διάθεσης και Επιτάχυνσης Εφαρμογών), GLOBALSIGN (Ψηφιακά Πιστοποιητικά SSL για όλες τις χρήσεις), JACARTA (Συστήματα Περιβαλλοντικού Ελέγχου και Παρακολούθησης Κατανάλωσης για Υπολογιστικά Κέντρα Δεδομένων), IPOQUE (Συστήματα Διαχείρισης Εύρους Ζώνης και Ελέγχου Δικτυακής Κίνησης). Μέσα από την ανάπτυξη συνεργασιών με επιλεγμένες επιχειρήσεις πληροφορικής η NSS έχει δημιουργήσει ένα διευρυμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Μάλτα και στις Βαλκανικές χώρες. Τα προϊόντα της NSS ήδη αξιοποιούν πλήθος μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε όλες τις παραπάνω χώρες.

Share.

Leave A Reply