Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 21 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»News

Η MetroPCS συγχωνεύεται με την T-Mobile USA

24/04/2013Βαγγέλης ΞανθάκηςBy Βαγγέλης Ξανθάκης2 Mins Read News Διεθνή Επιχειρήσεις Στρατηγική

Σε μια ειδική συνεδρίαση στο Richardson του Τέξας, οι μέτοχοι της MetroPCS ενέκριναν τη συμφωνία με την Deutsche Telekom για τη συγχώνευση της με την T-Mobile USA. Η Deutsche Telekom επικροτεί την απόφαση, η οποία ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία ενός, μεγαλύτερου και ισχυρότερου παρόχου υπηρεσιών κινητής στις ΗΠΑ.

121003-en-usmerger-463x285-bi

“Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για την Deutsche Telekom”, δήλωσε ο René Obermann, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Deutsche Telekom. «Έχουμε καταφέρει πολλά στις ΗΠΑ πρόσφατα. Για παράδειγμα, τον εκσυγχρονισμό του δικτύου μας και τη νέα διοικητική ομάδα της T-Mobile USA, η οποία έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία, ενώ έχουμε οριστικοποιήσει τις συμβάσεις με την Apple και τη MetroPCS. Η συγχώνευση με τη MetroPCS είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι μας επιτρέπει να ακολουθήσουμε πιο επιθετική πολιτική στις ΗΠΑ. ”

«Η συγχώνευση παρέχει πολύτιμο ούριο άνεμο στη στρατηγική Uncarrier που εφαρμόζουμε στις ΗΠΑ”, δήλωσε ο Timotheus Höttges, CFO της Deutsche Telekom και Πρόεδρος της νεοσύστατης εταιρείας που θα κρατήσει το διακριτικό τίτλο T-Mobile USA. «Έχουμε αλλάξει ριζικά το επιχειρηματικό μας μοντέλο και ξεκινήσαμε με δραστικά απλοποιημένα τιμολόγια. Μαζί με τη MetroPCS, θα κάνουμε σημαντικές βελτιώσεις στην ανταγωνιστική μας θέση με συνδυάζοντας τα εξελιγμένα μας δίκτυα  και με ένα πιο ισχυρό μοντέλο πωλήσεων, βοηθούμενα από κορυφαίες συσκευές, όπως το iPhone της Apple 5 και το Samsung Galaxy S4. ”

Με τη έγκριση που δόθηκε από τους μετόχους MetroPCS », όλες οι απαιτούμενες εγκρίσεις που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της συνχώνευσης έχουν ολοκληρωθεί και η συναλλαγή αναμένεται να κλείσει από την 1η Μαΐου 2013.

Ως μέρος της συναλλαγής, οι μέτοχοι της MetroPCS θα λάβουν προκαταβολή σε μετρητά περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια από την εταιρεία τους. Θα ακολουθήσει reverse split των μετοχών της MetroPCS, πριν η εταιρεία συγχωνευθεί με την T-Mobile USA. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, οι μέτοχοι της (πρώην) MetroPCS θα λάβουν 26% των μετοχών της νέας εταιρείας, ενώ η Deutsche Telekom θα κατέχει το 74%.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Deutsche Telecom MetroPCS T-Mobile USA εξαγορά συγχώνευση
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Βαγγέλης Ξανθάκης
  • Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Profile: παρουσίαση στην ένωση θεσμικών επενδυτών 2026

Η Τράπεζα Πειραιώς ανανεώνει τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ

Skroutz: αύξηση 23% στις παραγγελίες και παραδόσεις μία ημέρα ταχύτερα το φετινό Πάσχα

Hyperloq: η ελληνική startup που κατέκτησε την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων

Οι πασχαλινές προσφορές έφτασαν στο samsung.com/gr

Στρατηγική επέκταση της Austriacard Holdings στη Μέση Ανατολή

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Golden Age Capital: Επενδύει στο μέλλον της διαχείρισης ακινήτων – Πλειοψηφική συμμετοχή στη Moving Doors 
  • «Freedom Inside 2026»: Το νέο στρατηγικό πλάνο της Freedom Holding Corp.
  • Συνάντηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων με τον Σύλλογο Αφυπηρετησάντων ΟΕΥ
  • Κ. Κυρανάκης: Δωρεάν μετακινήσεις για ΑμεΑ με 10 ειδικά διαμορφωμένα οχήματα της ΟΣΥ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: «Ο παραγωγικός μετασχηματισμός απαιτεί διάλογο και συναινέσεις»
  • Η THEON δημοσιεύει την Ετήσια Έκθεση 2025 και παρουσιάζει πρόσφατες εξελίξεις
  • Euronext Athens: Η νέα επωνυμία και ταυτότητα του Χρηματιστηρίου Αθηνών
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.