Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Παρασκευή, 1 Μαΐου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Startup

Ο Douleutaras εξασφάλισε χρηματοδότηση €1,2 εκατ. για το spinoff Piney

13/12/2024infocomBy infocom2 Mins Read Startup

Η κορυφαία πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών για το σπίτι στην Ελλάδα ανακοινώνει με υπερηφάνεια ένα κομβικό ορόσημο στο καινοτόμο της ταξίδι, με ένα σημαντικό ποσό που θα αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχείρησης.

Ο Douleutaras διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο κατά την ίδρυση και το αρχικό στάδιο της Piney και θα συνεχίσει να το κάνει ώστε να καταστεί και αυτή success story.

Η εν λόγω επένδυση πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία της Uni.fund, της VENTERI Capital και ενός (ανώνυμου) Angel Investor, ενώ ο Douleutaras συμμετέχει ως ο μεγαλύτερος θεσμικός επενδυτής διατηρώντας σημαντικό ποσοστό καθώς και θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η Piney ξεκίνησε το ταξίδι της στην Κύπρο το 2022, από μέλη της ομάδας του Douleutaras, εντοπίζοντας ένα κενό της αγοράς στον τομέα της καθαριότητας και της διαχείρισης καταλυμάτων βραχυχρόνιων μισθώσεων. Με τη συνεχή καθοδήγηση και συμμετοχή του οργανισμού του Douleutaras, η Piney επεκτάθηκε γρήγορα σε 4 νέες αγορές εκτός Κύπρου και καθιερώθηκε ως ηγέτης του κλάδου, συνδυάζοντας τη λειτουργική αριστεία με την τεχνολογία αιχμής. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες της περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, καθαρισμό, διαχείριση λευκών ειδών και πλυντηρίων, εξεύρεση και τοποθέτηση βασικών ανέσεων.

Η επένδυση υπογραμμίζει την πίστη της επιχειρηματικής κοινότητας στην αρχική ιδέα της ομάδας του Douleutaras, στο καινοτόμο εμπορικό μοντέλο που αυτή ενσωματώνει καθώς και στην ταχεία ανάπτυξη της Piney. Μέσα από αυτόν τον επενδυτικό γύρο, η Piney σκοπεύει να επεκταθεί ως το 2025 σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Γαλλία. Αυτές οι χώρες αντιπροσωπεύουν εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης λόγω της ισχυρής ζήτησης για αποτελεσματικές λύσεις καθαρισμού και διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Μέχρι το 2024, η Piney εξυπηρετούσε πάνω από 1.000 ακίνητα στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Πορτογαλία, πραγματοποιώντας πάνω από 4.000 καθαρισμούς το μήνα και συνεργαζόμενη με μερικούς από τους μεγαλύτερους διαχειριστές ακινήτων στις χώρες αυτές.

«Στον Douleutaras, πιστεύουμε στη δύναμη της καινοτομίας και στην υποστήριξη καινοτόμων ιδεών που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν ριζικά τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται. Είμαι πολύ περήφανος που στον Douleutaras έχουμε πλέον δύο εταιρείες για τις οποίες νιώθουμε εξίσου υπερήφανοι καθώς και για τη συνεχή υπεραξία που δημιουργούμε για τους μετόχους και τους εργαζoμένους μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε ενεργό μέλος της ομάδας της Piney καθώς αυτή επεκτείνεται διεθνώς, αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαχείρισης ακινήτων σε όλη την Ευρώπη», σημείωσε σχετικά ο Ανδρέας Γραμμάτης, συνιδρυτής και CEO του Douleutaras.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

douleutaras Piney
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Hyperloq: η ελληνική startup που κατέκτησε την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων

Επίσημη έναρξη του OpenAI Greek Startup Accelerator

SmartTalks #103: Φίλιππος Ζακόπουλος, Found.ation – Ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας!

Η εταιρεία κυβερνοασφάλειας Pallma AI αντλεί χρηματοδότηση 1,4 εκ. ευρώ

Στον δεύτερο κύκλο ο GAIA-X Accelerator για ΜμΕ και startups

Ο Ελληνικός Κόμβος GAIA-X Accelerator ανοίγει τον 2ο κύκλο αξιολόγησης

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Το Scan & Pay εκσυγχρονίζει το τελευταίο μίλι των παραδόσεων
  • Balkan eCommerce Summit 2026: Μεγαλύτερο, πιο τολμηρό και αδύνατον να αγνοηθεί!
  • Infocom Today #166: 14 data center στην Ελλάδα, νέος πρόεδρος στην ΕΕΤΤ!
  • Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων από αποφοίτους πανεπιστημίων
  • Η ΑΑΔΕ μεταθέτει τις προθεσμίες για τα ψηφιακά παραστατικά διακίνησης
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναθεωρεί τους κανόνες για τις συγχωνεύσεις
  • Ο στρατηγικός ρόλος της EPSILON SINGULARLOGIC στον μετασχηματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας (SCM)
RSS itsecuritypro.gr
  • Ελληνική ομάδα αποκαλύπτει κρίσιμη ευπάθεια σε παγκόσμιο εργαλείο κυβερνοασφάλειας
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.