Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 18 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις

Intracom Telecom: διάκριση ως Intel Network Builders Solution Plus Partner

24/11/2020infocomBy infocom2 Mins Read Επιχειρήσεις

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων διακρίθηκε με το βραβείο «Solution Plus Partner» κατά τη διάρκεια του Intel Network Builders 2020 Winner’s Circle Awards που διοργανώνεται από την Intel. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει τη σημαντική συμβολή της Intracom Telecom στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των υποδομών για τα δίκτυα πέμπτης γενιάς (5G) και στον μετασχηματισμό τους σε virtual δίκτυα, καθώς και την εξαιρετική συνεργασία της εταιρείας με το οικοσύστημα της Intel .

Το Intel Network Builders, αξιολογεί κάθε χρόνο τους συνεργάτες του, οι οποίοι υποστηρίζουν και συμβαδίζουν με το όραμά του για ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών λύσεων που επιταχύνουν τον μετασχηματισμό των δικτύων. Η Intracom Telecom έγινε μέλος του οικοσυστήματος το 2017 και έκτοτε η συμβολή της αυξάνεται διαρκώς. Το 2019 η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως “Solution Partner”, και φέτος, επιδεικνύοντας τεχνολογική υπεροχή μέσω της πρωτοποριακής της πλατφόρμας NFV Resource Intelligence (NFV-RI), κατάφερε να αναγνωριστεί ως “Solution Plus Partner”.

Η πλατφόρμα NFV-RI της Intracom Telecom διακρίθηκε από την Intel για τις virtualized και cloud εφαρμογές της που βασίζονται στην αρχιτεκτονική της Intel, καθώς και σε κατανεμημένες στα άκρα του δικτύου εφαρμογές (edge applications) και λύσεις 5G ολοκληρωμένες με εμπορικά προϊόντα. Η πλατφόρμα, μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI) βελτιστοποιεί την εφαρμογή virtualized υπηρεσιών δικτύου (Virtualized Network Services-VNS), καθώς και την απόδοση της υποδομής στην οποία τρέχουν. Επιπλέον, η πλατφόρμα επιτρέπει την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, βελτιστοποιώντας την κατανομή και διαμόρφωση των πόρων της υποδομής, σε οποιεσδήποτε συνθήκες τηλεπικοινωνιακής κίνησης και τοποθεσίας του χρήστη, έτσι ώστε να επιτυγχάνονται οι στόχοι ποιότητας των υπηρεσιών (SLOs) με παράλληλη εξοικονόμηση πόρων. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στην επίλυση μιας δύσκολης και πολύπλοκης πρόκλησης που υπερβαίνει την ανθρώπινη τεχνογνωσία, κάτι που απαιτείται ιδιαίτερα στην εποχή του 5G.

«Η αναγνώριση αυτή αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για την Intracom Telecom, καθώς αναδεικνύει τη δέσμευσή μας να αναπτύσσουμε κορυφαίες λύσεις που οδηγούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την καινοτομία. Συνεχίζουμε να επενδύουμε και να ενισχύουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο NFV & 5G και προσβλέπουμε ταυτόχρονα στην επόμενη διάκρισή μας με την Intel και όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας, αξιοποιώντας περαιτέρω τον κοινό μας στόχο να βελτιώσουμε τις λειτουργίες των πελατών και να ενισχύσουμε την εμπειρία των τελικών χρηστών τους μέσω των πρωτοποριακών μας τεχνολογιών» δήλωσε ο κ. Σωτήρης Μπίθας, Διευθυντής Μάρκετινγκ του τμήματος Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού της Intracom Telecom.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Intel Intracom
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Profile: παρουσίαση στην ένωση θεσμικών επενδυτών 2026

Η Τράπεζα Πειραιώς ανανεώνει τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ

Skroutz: αύξηση 23% στις παραγγελίες και παραδόσεις μία ημέρα ταχύτερα το φετινό Πάσχα

Hyperloq: η ελληνική startup που κατέκτησε την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων

Οι πασχαλινές προσφορές έφτασαν στο samsung.com/gr

Στρατηγική επέκταση της Austriacard Holdings στη Μέση Ανατολή

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Infocom Today #164: Η ΤΝ ανατρέπει τις ισορροπίες και φέρνει νέα δεδομένα!
  • ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν αυτοματοποιημένα οι προεκκαθαρισμένες δηλώσεις για 1 εκ. φυσικά πρόσωπα
  • Webinars από την ΕΛΜΗSYSTEMS για την Hλεκτρονική Tιμολόγιση και την Αγορά της Λιανικής
  • Lidl Ελλάς: Ενισχύει το Make-A-Wish με 120.000€ μέσω της πασχαλινής της ενέργειας
  • Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΡΑΑΕΥ: Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων
  • Προτάσεις για μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας κατέθεσε η Eurelectric
  • «Innovation Meets Industry»: ΣΦΕΕ και ID-GC συνεργάζονται για την Υγεία
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.