Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 20 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Αγορά

Συνεργασία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές – Retail@Link για Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

11/06/2014infocomBy infocom2 Mins Read Αγορά

Τα ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, εφαρμόζουν τις αξιόπιστες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), αντικαθιστώντας τους Φορολογικούς Μηχανισμούς με τη χρήση Ψηφιακής Υπογραφής.

CampaignELTA_104402

Στα πλαίσια της προοδευτικής κουλτούρας της εταιρείας, τα ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ αποτελούν τον πρώτο καινοτόμο και σύγχρονο οργανισμό Δημοσίου, που υιοθετεί λύσεις e-Invoicing με τη χρήση προηγμένης και πιστοποιημένης Ψηφιακής Υπογραφής. Στόχος της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει άμεσα, σύννομα & με ασφάλεια τα οφέλη μείωσης κόστους και επιτάχυνσης λειτουργιών, που προσφέρει η αντικατάσταση των χάρτινων παραστατικών της με ηλεκτρονικά, καθώς και η μετάβαση από τους Φορολογικούς Μηχανισμούς, στη χρήση Ψηφιακής Υπογραφής. Για το σκοπό αυτό, συνεργάζεται με τη Retail@Link, καινοτόμο πάροχο λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Υπηρεσιών Πιστοποίησης Ψηφιακής Υπογραφής, εγγεγραμμένο στο μητρώο της ΕΕΤΤ.

Τα ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, σημειώνουν ήδη σημαντικά αποτελέσματα βελτίωσης της απόδοσης στις λειτουργίες λογιστηρίου, καθώς η μείωση του κόστους/παραστατικό υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 55%. Επιπλέον, η υιοθέτηση της Ηλεκτρονική Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης, αποτελεί απόφαση ευθυγράμμισης με την πολιτική Εταιρικής Υπευθυνότητας του Οργανισμού, με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας, ως αποτέλεσμα της μειούμενης χρήσης χαρτιού σε όλη τη γραμμή τιμολόγησης, από την έκδοση μέχρι την αρχειοθέτηση των παραστατικών.

Όπως δηλώνει ο Διευθυντής Πληροφορικής των ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, κος Γιώργος Θεοδωρίδης: «Η συνεργασία μας με τη Retail@Link, μας επέτρεψε να διαχειριστούμε εύκολα & γρήγορα την  αλλαγή από το χάρτινο στο ηλεκτρονικό παραστατικό και την ψηφιακή υπογραφή, προσφέροντάς μας ένα εύχρηστο τεχνολογικό εργαλείο που μειώνει καθημερινά το κόστος μας και βελτιώνει τις λειτουργίες του οργανισμού μας. Ο Δημόσιος Τομέας έχει να κερδίσει πολλά από την αυτοματοποίηση των λειτουργιών του και αποτελεί μεγάλη μας ευχαρίστηση να πρωτοστατούμε στην εφαρμογή νέων μεθόδων που προσφέρουν άμεσο & ασφαλές αποτέλεσμα! Τα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές εφαρμόζουν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, που αυτοματοποιούν τις λειτουργίες & οδηγούν σε διαρκή επιχειρησιακή βελτιστοποίηση».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Entersoft retail@link ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ηλεκτρονική τιμολόγηση ψηφιακή υπογραφή
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ENTERSOFTONE: ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των Entersoft και Softone

SOFTONE WEB ERP: το πρώτο ERP της ελληνικής αγοράς με Web, Cloud & AI

ECUSTOMERS από την Entersoft-SOFTONE: ολοκληρωμένη διαχείριση ψηφιακού πελατολογίου

Η Entersoft διακρίνεται ως True Leader 2023

Entersoft-Softone: ενώνονται για να δημιουργήσουν τον εθνικό πρωταθλητή στο Business Software

Νέα εξαγορά της Entersoft στον τομέα Customer Experience και Loyalty

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Τ. Θεοδωρικάκος: Τρία νέα αναπτυξιακά καθεστώτα για μεταποίηση, επενδύσεις και παραμεθόριες περιοχές
  • The Media Business Game: Ποδοσφαιρικό streaming και νέες περιφερειακές άδειες
  • Infocom Today #164: Η ΤΝ ανατρέπει τις ισορροπίες και φέρνει νέα δεδομένα!
  • ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν αυτοματοποιημένα οι προεκκαθαρισμένες δηλώσεις για 1 εκ. φυσικά πρόσωπα
  • Webinars από την ΕΛΜΗSYSTEMS για την Hλεκτρονική Tιμολόγιση και την Αγορά της Λιανικής
  • Lidl Ελλάς: Ενισχύει το Make-A-Wish με 120.000€ μέσω της πασχαλινής της ενέργειας
  • Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΡΑΑΕΥ: Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.