Πρεσβεία Γαλλίας: French Tech Athens

0

Η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα φιλοξένησε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, μια εκδήλωση που διοργάνωσε η κοινότητα French Tech Athens « Η διαφορετικότητα στην ηγεσία στον τομέα της καινοτομίας σήμερα», μια βραδιά αφιερωμένη στην Ένταξη και την Καινοτομία.

Μετά από πρόσκληση της Laurence Auer, Πρέσβειρας της Γαλλίας στην Ελλάδα, και του Guy Krief, Προέδρου της French Tech Athens, πάνω από εκατό γαλλικές και ελληνικές εταιρείες, καθώς και επενδυτές και ελεύθεροι επαγγελματίες, συμμετείχαν σε μια βραδιά  συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων για την ανάπτυξη της διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις.

Γυναίκες startuppers, διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες του οικοσυστήματος, ένας ράπερ, μια φωτογράφος και ένας επιχειρηματίας μόδας: 25 ομιλητές που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους σχετικά με την διαφορετικότητα στους τομείς των  Επιστημών, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών (STEM), συζήτησαν για την χειραφέτηση και την ηγεσία των γυναικών, την κοινωνική ένταξη και τον ουσιαστικό της ρόλο στην προώθηση των τεχνολογικών προόδων και στον εμπλουτισμό του οικοσυστήματος καινοτομίας. Συνοψίζοντας αυτές τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις: η διαφορετικότητα στην ηγεσία είναι ένα πλεονέκτημα που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για σημαντικές καινοτομίες.

Η « French Tech » είναι παρούσα σε 115 πρωτεύουσες και κοινότητες « French Tech », εκ των οποίων οι 67 παγκοσμίως και οι υπόλοιπες σε γαλλικές πόλεις. Η Γαλλική Πρεσβεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτό το δίκτυο επιχειρηματιών που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Μάθετε περισσότερα

Η «French Tech Athens» έλαβε το σήμα της στις 2 Φεβρουαρίου 2023. Ακολουθήστε ή γίνετε μέλος της French Tech Athens στον ιστότοπό της ή στο LinkedIn.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.