5ος κύκλος Endeavor ScaleUp: οι 13 πιο πολλά υποσχόμενες, ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες

0

Το Ελληνικό Οικοσύστημα Τεχνολογίας βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης. H ισχυρή Ελληνική Διασπορά και η ουσιαστική πρόθεση υποστήριξής του έχουν συμβάλλει καθοριστικά στον γρήγορο μετασχηματισμό της Ελληνική οικονομίας. Η Endeavor, ο διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει την ανάπτυξη των Οικοσυστημάτων Καινοτομίας σε περισσότερες από 40 αγορές, έχει παρουσία στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια και βρίσκεται στο επίκεντρο του τι έρχεται στη συνέχεια για την Ελληνική Καινοτομία.

Η Endeavor, ο διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενισχύει την ανάπτυξη των οικοσυστημάτων καινοτομίας σε περισσότερες από 40 αγορές και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια, ανακοινώνει τον 5ο Κύκλο του Προγράμματος ScaleUp. Το ScaleUp αποτελεί το πρώτο διεθνές πρόγραμμα για την Ελληνική Καινοτομία, το οποίο συγκεντρώνει και επιλέγει τους πιο υποσχόμενους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο που είτε έχουν δεσμούς είτε θέλουν να έχουν δεσμούς με την Ελλάδα. Κατά την τελευταία διετία, 59 ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες, με συνολικά έσοδα 622 εκατομμύρια δολάρια και πάνω από 4.000 εργαζόμενους, έχουν λάβει καθοριστική υποστήριξη από το πρόγραμμα. Σήμερα, ο οργανισμός καλωσορίζει στο δίκτυό του 13 ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες και τους καινοτόμους ιδρυτές τους.

Οι πολλά υποσχόμενες που εισέρχονται στον 5ο Κύκλο του Προγράμματος Endeavor ScaleUp έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν κατά προσέγγιση 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση και να προσλάβουν συνολικά 470 άτομα. Το 38% προέρχεται από τον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, ακολουθώντας τις γενικότερες τάσεις, ενώ το 23% σχετίζεται με τις έξυπνες πόλεις, τον κατασκευαστικό και τον ενεργειακό τομέα. Μάθετε περισσότερα για τους επιχειρηματίες και τις εταιρείες τους εδώ.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.