Η Samsung Electronics Hellas συνεργάζεται με τη SoftOne, και συγκεκριμένα, αξιοποιεί την πρωτοποριακή λύση GO Retail on Cloud, διευκολύνοντας σημαντικά τα καταστήματα λιανικής στη χρήση των ταμείων, με τη βοήθεια των Samsung Galaxy Tab Active4 Pro και Samsung Galaxy Tab A8.

Ο εξελιγμένος και πλήρως πιστοποιημένος εξοπλισμός της Samsung προσφέρει μια εύχρηστη και ολοκληρωμένη λύση λιανικής, αφού πλέον όλες οι καθημερινές εργασίες μιας επιχείρησης πραγματοποιούνται από το GO Retail on Cloud. Έτσι, η κάθε επιχείρηση εξυπηρετεί καλύτερα και με περισσότερη ταχύτητα όλους τους πελάτες της με μία μόνο καινοτόμα εφαρμογή, η οποία τερματίζει τα προβλήματα που απορρέουν από τη χρήση παραδοσιακών ταμειακών μηχανών και φορολογικών μηχανισμών.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να εκδίδουν απεριόριστες ηλεκτρονικές αποδείξεις και τιμολόγια με απευθείας σύνδεση στο myDATA της ΑΑΔΕ, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών τρόπων πληρωμής και ταμείων μέσα από την Πιστοποιημένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης EINVOICING. Αξίζει επιπλέον να αναφερθεί ότι ακόμη και με απώλεια σύνδεσης στο Internet, αμέσως μετά την ανάκτηση δικτύου πραγματοποιείται μαζική αποστολή παραστατικών στο myDATA της κάθε επιχείρησης.

Και όλες αυτές οι δυνατότητες αξιοποιούνται στο έπακρο μέσα από τα προηγμένα tablet του χαρτοφυλακίου της Samsung, το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro και το Samsung Galaxy Tab A8. Το Galaxy Tab Active4 Pro με ανθεκτικότητα στρατιωτικού επιπέδου, προηγμένες λειτουργίες παραγωγικότητας και την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox υποστηρίζει ιδανικά τη λειτουργία του GO Retail on Cloud, βοηθώντας τους πελάτες να εκτελούν με ταχύτητα και ασφάλεια όλες τις καθημερινές τους εργασίες. Το Galaxy Tab A8, χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό και την ισχυρή απόδοσή του, αναβαθμίζει τη λειτουργία της επιχείρησης, επιτρέποντας στα καταστήματα λιανικής να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις εξελιγμένες δυνατότητες της υπηρεσίας.

Λειτουργώντας στο cloud, το GO Retail powered by Samsung εγγυάται σε όλα τα καταστήματα την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, ενώ με τα έξυπνα εργαλεία προσθήκης ειδών μέσω Barcode scanner, η χρήση της εφαρμογής ξεκινά σχεδόν άμεσα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.