Το you.gr «Για τις πιο YOU στιγμές σου»: νέα διαφημιστική καμπάνια με την υπογραφή της ForestView

0

Στη Forestview ανατέθηκε ο λογαριασμός you.gr μετά από διαδικασία διαγωνισμού. Η πρεμιέρα της νέας συνεργασίας γίνεται με τη διαφημιστική καμπάνια του you.gr «Για τις πιο YOU στιγμές σου!», με στόχο να επανασυστήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα ως τον κορυφαίο προορισμό για όσους αναζητούν έξυπνες λύσεις, που κάνουν καλύτερη την κάθε μας στιγμή.

To you.gr ανήκει στον Όμιλο Quest και είναι ένα αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα που παρέχει τις κορυφαίες λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας, για το σπίτι ή το γραφείο, καθώς και μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα, που καλύπτουν τις απαιτήσεις του σύγχρονου lifestyle σε smart home, smart ηλεκτρικές συσκευές, sports & fitness, gaming και επικοινωνία.

Η δημιουργική ιδέα «Για τις πιο YOU στιγμές σου!», έχει ως στόχο να αναδείξει τις πολλαπλές μας πλευρές και επιθυμίες. Όλοι στη καθημερινότητά μας κάνουμε και απολαμβάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα και η τεχνολογία αποτελεί το μέσο για να απολαύσουμε την κάθε μας στιγμή στο μέγιστο, τον τρόπο να εξυπηρετήσουμε όλα αυτά τα «είμαι» και τα «θέλω» που συνθέτουν την προσωπικότητα μας, το κάθε μας YOU!

Ο Γεράσιμος Κατεβάτης, ForestView Executive Creative Director, δήλωσε: Ζούμε μια ζωή αρκετά απαιτητική. Η δημιουργική ιδέα εστιάζει στο you.gr ως τον προορισμό που μας φέρνει σε επαφή με τις μικρές ή μεγάλες στιγμές, που μπορεί κανείς να είναι ο εαυτός του, απολαμβάνοντάς τες στο μέγιστο.»

Share.

Comments are closed.