Ανακοινώθηκε το πολυαναμενόμενο rebrand του ClearSkies

0

Η Odyssey ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο rebrand της βραβευμένης σειράς cloud-based προϊόντων και υπηρεσιών ClearSkies, που αφορά την Ασφάλεια Πληροφοριών, Διαχείριση Κινδύνων και Συμμόρφωση με Κανονιστικά Πλαίσια, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η μεταμόρφωση στην προϊοντική ταυτότητα του ClearSkies, η εξέλιξη της υφιστάμενης σειράς αλλά και η δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, υποδηλώνει την δέσμευσή της Odyssey να ανταποκρίνεται συνεχώς στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και ανάγκες των πελατών της.

Ο επαναπροσδιορισμός του ClearSkies έρχεται σε μια εποχή σημαντικών αλλαγών στον τεχνολογικό τομέα που εγκυμονούν νέες προκλήσεις στην αποτελεσματική αντιμετώπιση και διαχείριση των ψηφιακών κινδύνων.

Μέρος της εξέλιξης του ClearSkies είναι η προϊοντική του ταυτότητα, συμπεριλαμβανομένου νέου λογότυπου, ιστότοπου και παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η εξέλιξη του ClearSkies αντικατοπτρίζει τις αξίες μας για καινοτομία, πάθος για τελειότητα και άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Είναι αποτέλεσμα της δέσμευσής μας να ικανοποιούμε και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.», είπε η Ειρήνη Σελιά,, International Business Development Manager της ClearSkies.

Share.

Comments are closed.