Η ένωση των εταιρειών «Vodafone AEET – Cosmos Business Systems ΑΕΒΕ & Δυναμική Πληροφορική Μ.ΕΠΕ» κατέθεσαν προσφορά στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό που διενέργησε το Ελληνικό Κτηματολόγιο με θέμα «Παροχή υπηρεσιών Διασυνδέσεων και Τηλεφωνίας και Προμήθεια Δικτυακού Εξοπλισμού του Ελληνικού Κτηματολογίου».

Στόχος του έργου, είναι η παροχή υπηρεσιών δικτυακών διασυνδέσεων και τηλεφωνίας, για τη λειτουργία των δικτυακών και τηλεφωνικών υποδομών του Ελληνικού Κτηματολογίου. Παράλληλα, στο έργο συμπεριλαμβάνεται η προμήθεια και συντήρηση δικτυακού εξοπλισμού καθώς και υπηρεσίες DNS Hosting, εκπαίδευση των στελεχών και υπηρεσίες εγγύησης καλής λειτουργίας, τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης, σε όλη την Ελλάδα.

Στον διαγωνισμό συμμετέχει επίσης και o «Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) Α.Ε». Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 7.320.000€ μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π. Α (9,077 εκ με ΦΠΑ).


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.