Παρασκευή, 31 Μαρτίου

Ύψιστη διάκριση της METIS από το νηογνώμονα Lloyd’s Register

0

Η πλατφόρμα λογισμικού και έξυπνων ηλεκτρονικών συσκευών, που σχεδιάζεται και παράγεται από τη METIS Cyberspace Technology SA, μέλος του Olympia Group, έλαβε την ύψιστη πιστοποίηση LR Type Approval Certification από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Lloyd’s Register, για τη συλλογή, αναμετάδοση και ανάλυση των δεδομένων των πλοίων.

Η METIS καθίσταται η μοναδική εταιρεία διεθνώς που διαθέτει την πιστοποίηση της Lloyd’s στη συγκεκριμένη λύση που προσφέρει, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη διακεκριμένη θέση της εταιρείας στο παγκόσμιο ναυτιλιακό στερέωμα. Η πιστοποίηση της Lloyd’s αποτελεί, μια από τις πιο σημαντικές και απαραίτητες πιστοποιήσεις η οποία ακολουθεί τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα διεθνώς. Τα πιστοποιημένα προϊόντα πέρασαν με επιτυχία τα εκτενή τεστ και είναι κατάλληλα για χρήση πάνω στα πλοία καθώς και σε offshore εγκαταστάσεις. Ακόμη η πιστοποίηση επιβεβαιώνει την καταλληλόλητα για εγκατάσταση και λειτουργία ακόμη και στη γέφυρα ή στο κατάστρωμα καθώς και στο μηχανοστάσιο και φυσικά σε όλες τις αντίξοες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το σύστημα METIS, το οποίο έχει ήδη διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, δουλεύει ακατάπαυστα, παρακολουθώντας συνεχώς δεκάδες παραμέτρους του πλοίου και στέλνει ειδοποιήσεις όταν κάτι χρειάζεται να επισημανθεί. Δίνει στον πλοιοκτήτη real time 24/7 ενημέρωση για την κατάσταση των πλοίων του στόλου του, χωρίς καμία παρέμβαση του προσωπικού. Είναι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος ώστε κάθε ναυτιλιακή εταιρεία να παρακολουθεί εξ αποστάσεως κάθε πλοίο, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Με αφορμή τη νέα πιστοποίηση του συστήματος, ο Σεραφείμ Κατσικάς, CΤO της METIS, αναφέρει σχετικά: «Η σταθερή προσήλωση στην καινοτομία και η αδιάκοπη εξέλιξη κάθε πτυχής του συστήματος που έχουμε σχεδιάσει, φέρνει σταθερά τα τελευταία χρόνια το σύστημα της METIS στο επίκεντρο της παγκόσμιας ναυτιλίας. Η πιστοποίηση LR Type Approval του κορυφαίου οργανισμού Lloyd’s Register, προσδίδει κύρος στο σύστημα της METIS και το φέρνει στο προσκήνιο των εξελίξεων του κλάδου, δίνοντάς μας το διαβατήριο για νέες αγορές, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.»

Share.

Comments are closed.