Το συνέδριο BASE από το Broadband Forum έρχεται στην Αθήνα στις 23 & 24 Μαρτίου

0

Με την συμμετοχή εξέχοντων στελεχών της εγχώριας και διεθνούς Βιομηχανίας Τηλεπικοινωνιών θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Μαρτίου, στο Ξενοδοχείο Intercontinental στο κέντρο της Αθήνας, το συνέδριο “Broadband Access Summit Event – BASE”), που διοργανώνει ο μη-κερδοσκοπικός Οργανισμός “Broadband Forum – BBF” (www.broadband-forum.org).

Στο διεθνές αυτό συνέδριο (στο οποίο η συμμετοχη για στελέχη εταιριών που έχουν αντικείμενο τις τηλεπικοινωνίες είναι δωρεάν), θα παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στο αντικείμενο των ενσύρματων και ασύρματων ευρυζωνικών δικτύων (FTTH, G.fast, NG-PON2, 5G mobile, SDN, NFV, κτλ.) από κορυφαίους ειδικούς στα αντίστοιχα θέματα. Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου όπως έχει διαμορφωθεί παρουσιαζεται στην ακόλουθη ιστοσελίδα: www.broadband-forum.org/what-s-happening/meetings-events-webinars/base-2018-athens

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου (Παρασκευή 23 Μαρτίου), θα πραγματοποιηθεί συζήτηση “στρογγυλής τραπέζης”, την οποία θα συντονίσει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Broadband Forum, κ. Robin Mersh, και στην οποία θα συμμετέχουν κορυφαίοι εκπρόσωποι από φορείες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως:

base-2018

 • Γεώργιος Στεφανόπουλος
  (Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας – EEKT)
 • Γιάννης Σύρρος
  (Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας – ΣΕΠΕ)
 • Γεώργιος Ονόπας
  (Διευθυντής Δικτύου Μετάδοσης και Πρόσβασης Ομίλου COSMΟΤΕ)
 • Λάμπρος Ίσκος
  (Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας, Vodafone Ελλάδος)
 • Αντώνης Τζωρτζακάκης
  (Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Ευρωπαική Ένωση Εναλλακτικών Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων – ECTA)
 • Σπύρος Σακελλαρίου
  (Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών, Intracom Telecom)

Μέλη της Πολιτειακής Ηγεσίας της Χώρας με Ευθύνη στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, έχουν προσκληθεί να απευθύνουν χαιρετισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση εγγραφής ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.eventbrite.com/e/base-greece-2018-presented-by-broadband-forum-registration-41097340251


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply