Καταστήματα Γερμανός: επιτυχημένο το 2017

0

Μια επιτυχημένη χρονιά στην καρδιά της τεχνολογίας, παρά το δύσκολο περιβάλλον, ήταν το 2017, για τα καταστήματα Γερμανός, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών του Δικτύου. Για το 2018, η αλυσίδα έθεσε ως στόχο την ανάπτυξη, ενισχύοντας περαιτέρω την ψηφιακή εμπειρία του πελάτη, καθώς και την γκάμα των προϊόντων και των εξελιγμένων λύσεων Τεχνολογίας που προσφέρει.

Το 2017, τα καταστήματα Γερμανός πραγματοποίησαν περίπου 20 εκατομμύρια συναλλαγές. Πάνω από 9,2 εκατομμύρια ήταν οι επισκέψεις στο ανανεωμένο germanos.gr για έρευνα και online αγορές. Όπως σημειώθηκε στο Συνέδριο, η Γερμανός, παρέμεινε Νο1 αλυσίδα στην συνείδηση των καταναλωτών, με εξειδικευμένη γνώση σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας, αυξάνοντας τη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Η εταιρεία κράτησε τον ηγετικό της ρόλο ως ο Νο1 προορισμός για service κινητού, ενώ παρέμεινε πρώτη σε αναγνωρισιμότητα ως αλυσίδα καταστημάτων που ασχολείται με τηλεπικοινωνίες, κινητά τηλέφωνα ή προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Μεγάλη αύξηση πωλήσεων σημειώθηκε σε κατηγορίες όπως οι τηλεοράσεις, τα laptops και τα smart gadgets.

germanos-conference

O Γερμανός απόλυτος προορισμός για συμβουλές Τεχνολογίας και Service

Οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι σε θέματα τεχνολογίας, αποδείχτηκαν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της αλυσίδας το 2017. Παράλληλα, ένας στους δύο, που πήγε το κινητό του για επισκευή, επέλεξε τα καταστήματα Γερμανός και την υπηρεσία G-Service.

«Το 2017, μια ακόμα δύσκολη χρονιά για τη λιανική, η αλυσίδα Γερμανός, σε πείσμα των καιρών, απέδειξε την ανθεκτικότητά της. Προσέφερε ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε θέματα τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων της και συνέχισε την ανακαίνιση των καταστημάτων της, συμβάλλοντας στις επιδόσεις του Ομίλου ΟΤΕ σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία, internet και τηλεόραση.», δήλωσε ο κ. Πέτρος Παπαγγέλης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Ομίλου ΟΤΕ.

Στόχος η ανάπτυξη

Όπως ειπώθηκε στο συνέδριο, το 2018, στόχος θα είναι η ανάπτυξη, μέσω της συνεχούς βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη και της αποτελεσματικής και εξατομικευμένης εξυπηρέτησής του. Με συνεχή προσπάθεια και εξέλιξη και διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και προτάσεις, ο Γερμανός στοχεύει να παραμείνει η πρώτη επιλογή των καταναλωτών. Επιπλέον για ακόμη καλύτερη εμπειρία του πελάτη, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, θα προβάλλονται σε display μόνο live κινητά, ενώ παράλληλα θα ολοκληρωθεί η ανανέωση των καταστημάτων, με μοντέρνα αισθητική, διακριτές προϊοντικές ζώνες και διαδραστικές οθόνες.

«Πρώτη μας προτεραιότητά είναι οι πελάτες μας να βιώνουν μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης στα καταστήματα Γερμανός. Να τους παρέχουμε προηγμένες λύσεις τεχνολογίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Με όπλο τη γνώση και τις δεξιότητες των ανθρώπων μας, την τεχνολογική μας εξειδίκευση και εμπειρία, θέλουμε να προσφέρουμε εξυπηρέτηση αντάξια της ψηφιακής εποχής.», δήλωσε ο κ. Κωσταντίνος Βούζας, Διευθυντής BU Retail Σταθερής & Κινητής.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply