Η Forthnet για τις επιπτώσεις στα οικονομικά της αποτελέσματα έπειτα από τη διακοπή μετάδοσης του πρωταθλήματος

0

«Η επίπτωση του πρόωρου τερματισμού της μετάδοσης των αγώνων της  SuperLeague στα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου δεν μπορεί να προβλεφθεί ασφαλώς λόγω του μικτού περιεχομένου των καναλιών NOVASPORTS, τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερα του ενός τηλεοπτικά προϊόντα, των συνδυαστικών  υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών που προσφέρονται στους συνδρομητές μας και της μη διακριτής παρακολούθησης και αποτύπωσης στις ετήσιες και περιοδικές ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας των εσόδων που προέρχονται από την ως άνω συνεργασία.»

forthnet

Τα παραπάνω επισημαίνει η Forthnet αποκαλύπτοντας και το συμβατικό τίμημα για τη μετάδοση των δικαιωμάτων της SuperLeague (37,5 εκατ. ευρώ) τα έτη 2018 – 2019 από το οποίο αποδεσμεύτηκε.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δεν απέκλεισε η Cosmote TV να επιδιώξει συνεργασίες με τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας της Forthnet με τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Όπως είπε ο ΟΤΕ θα δει πως διαμορφώνεται στο εξής το «παιχνίδι» και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις. Ο κ. Τσαμάζ συμπλήρωσε ότι «υπό προϋποθέσεις και ορισμένες συνθήκες» την Cosmote TV ενδιαφέρουν όλα τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα.

Στη διεκδίκηση των αθλητικών μεταδόσεων πιθανότατα να συμμετέχουν και τα εθνικά τηλεοπτικά κανάλια.

Είναι προφανές πως οι εξελίξεις για τη Forthnet είναι δύσκολες και μένει να δούμε  ποιες θα είναι οι επιπτώσεις τους στη διαδικασία για την πώλησή της που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Share.

Leave A Reply