Η SingularLogic πιστοποιήθηκε ως Bronze Reseller & Service Partner από την Tableau

0

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πιστοποίηση της SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, ως Bronze Reseller & Service Partner από την Tableau. Η πιστοποίηση αφορά στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων λύσεων επιχειρηματικής ευφυίας (Β.Ι.) και ανάλυσης δεδομένων, ώστε να παράγουν κατανοητές πληροφορίες, στην πλατφόρμα Tableau.

singular-logic-hq

Παγκόσμια κορυφαία πλατφόρμα στο χώρο της επιχειρηματικής ευφυίας και αναλύσεων, η Tableau, δημιουργεί τις σύγχρονες τάσεις για το πως οι άνθρωποι των επιχειρήσεων μπορούν να αξιοποιούν τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους. Ενοποιεί τις διαφορετικές πηγές δεδομένων της επιχείρησης, επιτρέποντάς της να δημιουργήσει τα κατάλληλα επιχειρηματικά μοντέλα και τις αναλύσεις που χρειάζεται, ώστε να απολαμβάνει ουσιαστική πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο, για τη λήψη έγκαιρων και στοχευμένων αποφάσεων.

H SingularLogic έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στην παροχή λύσεων Επιχειρηματικής Ευφυίας προσφέροντας λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων και επενδύει στρατηγικά στη διεύρυνση της τεχνογνωσίας της στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, όπως αυτή της Tableau, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που τις χρησιμοποιούν.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply