Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι οι κ.κ. Π. Δροσινός και Γ. Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνουν ως Executive Vice Presidents την ευθύνη των εταιρικών δομών Integrated Services και Software Technologies αντίστοιχα.

paris-drosinos

Ο κ. Δροσινός, διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών και είναι από τους βασικούς ιδρυτές της εταιρείας Space Hellas, στην οποία διετέλεσε CEO για πάνω από 16 χρόνια. Ο κ. Δροσινός σπούδασε Electronic Engineering στο Πανεπιστήμιο Brighton της Αγγλίας, απ’ όπου αποφοίτησε με διάκριση στους κλάδους Τηλεπικοινωνιών και Προγραμματισμού Υπολογιστών, ενώ έχει φοιτήσει και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, στην αγορά των Τεχνολογιών Πληροφορικής Επικοινωνιών. Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Computer Project, Sitec, SingularLogic Business Services και σύμβουλος διοίκησης στις εταιρείες Singular Software, Ideal Group και SingularLogic Group. Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ) επί είκοσι έτη (1995-2015), κατείχε τη θέση του Α’ Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΣΕΠΕ επί δώδεκα έτη (2003-2015), υπήρξε μέλος του ΔΣ της “Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.” (2004-2005), καθώς και μέλος εθνικών συμβουλίων και επιτροπών με αντικείμενο τη διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής για τις Τεχνολογίες Πληροφορικής Επικοινωνιών (2001-2013). Ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι ιδρυτής και CEO της SenseOne Technologies, η οποία αποτελεί μέλος του Ομίλου SingularLogic από το 2016.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply