Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στο Δήμο Μάνδρας Αττικής ανέλαβε η εταιρεία πληροφορικής, Data Communication.

data-communication-floods-2017

Σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Data Communication στέκονται δίπλα στους πλημμυροπαθείς – συνανθρώπους μας στη Μάνδρα Αττικής συγκεντρώνοντας, μετά από το κάλεσμα της εταιρείας, κάθε είδους τρόφιμα και είδη καθημερινής ανάγκης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι άμεσες ανάγκες που προκύπτουν από τα σοβαρότατα προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν από εκπροσώπους της εταιρείας την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο Μαρούσι στην πλατεία ΗΣΑΠ, σημείο που είχε ορίσει το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για συγκέντρωση αγαθών, και μεταφέρθηκαν από εκεί στη Μάνδρα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply