Η μαγεία της τέλειας σύνδεσης από τη devolo στην IFA 2017

0

Λίγες ακόμα ημέρες έμειναν μέχρι την έναρξη της IFA 2017, που ανοίγει τις πύλες της την 1η Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Με αφετηρία το περίπτερο 129 στην αίθουσα 6.2 και με σύνθημα «Η μαγεία της τέλειας σύνδεσης», η devolo παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις Powerline καθώς και τεχνολογίες αιχμής, ενισχύοντας την ηγετική της θέση παρέχοντας προϊόντα ενός σύγχρονου έξυπνου σπιτιού.

devolo-ifa2017

Νέο dLAN 1200 triple+

Με την αποκάλυψη του dLAN 1200 triple+ στην IFA 2017, η devolo ικανοποιεί την επιθυμία που εκφράζεται συχνά από τους πελάτες για έναν Powerline adapter με την πιο γρήγορη, αξιόπιστη και ευρύτερη τεχνολογία dLAN. H devolo εξοπλίζει τον dLAN 1200 triple+ με συνολικά τρεις θύρες gigabit! Αυτό σημαίνει ότι ακόμα περισσότερες συσκευές, συμβατές με το δίκτυο, μπορούν να εκμεταλλεύονται μια γρήγορη σύνδεση δικτύου σε ένα γραφείο, στο σπίτι ή σε ένα multimedia centre, χρησιμοποιώντας μόνο ένα καλώδιο Ethernet, χωρίς τρύπες στους τοίχους ή ενοχλητικά καλώδια. Απλά συνδέετε τον προσαρμογέα Powerline σε μια διαθέσιμη πρίζα και απολαμβάνετε γρήγορο Internet σε κάθε πρίζα χάρη στη θύρα gigabit.

Η νέα γενιά Gigabit είναι έτοιμη

Τα νέα μοντέλα της σειράς dLAN 1000 καθορίζουν τα στάνταρ στην κατηγορία τους: Αξιόπιστα, ευέλικτα και με ταχύτητα gigabit πάνω στην ηλεκτρική καλωδίωση. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία devolo range+, η νέα σειρά των dLAN 1000 προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια και απόδοση στα υψηλής ταχύτητας Internet access points σε κάθε πρίζα – και μάλιστα σε ελκυστική τιμή. Κάθε προσαρμογέας έχει διαμορφωθεί εργοστασιακά, ώστε να είναι έτοιμος για άμεση χρήση. Απλά συνδέστε τον, πατήστε το κουμπί συγχρονισμού και ξεκινήστε!

Τα πάντα υπό έλεγχο χάρη στο νέο devolo app

Με άλλη μία καινοτομία της, η devolo AG κάνει όλους τους προσαρμογείς Powerline ακόμα καλύτερους, πιο βολικούς και πάνω απ ‘όλα, πιο εύκολους να ρυθμιστούν. Στην IFA 2017, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν μια πρώτη ματιά και στο νέο app της devolo.

Ο μοντέρνος εργονομικός σχεδιασμός, η γρήγορη λειτουργία, καθώς και πολλές επιπλέον βελτιώσεις με σκοπό την καλύτερη καθοδήγηση των χρηστών, καθιστούν ακόμα πιο εύκολη τη δημιουργία ενός ισχυρού οικιακού δικτύου με τη νέα εφαρμογή devolo από δω και πέρα.

Το app της devolo θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 και θα διατίθεται προς download εντελώς δωρεάν.

Επισκεφτείτε το περίπτερο της devolo (αριθμός 129) στο κτίριο 6.2. Αν επιθυμείτε να προγραμματίσετε ραντεβού, με τα στελέχη της devolo, επικοινωνήστε στέλνοντας e-mail στην Red Communications, στο info@redcomm.gr ή τηλεφωνήστε στο 210-62 62 100.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply