Κάθε αρχή θέλει… Public

0

Τα Public προετοιμάζονται από νωρίς για τη νέα σχολική χρονιά, παρέχοντας μοναδικές προσφορές.

Με μια μόνο επίσκεψη στα Public γονείς και μαθητές μπορούν να καλύψουν το σύνολο των σχολικών αναγκών τους και μάλιστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Γιατί μόνο τα καταστήματα Public, αλλά και το www.public.gr παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη γκάμα σχολικών ειδών που περιλαμβάνει : όλα τα σχολικά βιβλία σε πακέτα ανά τάξη, όλα ανεξαιρέτως τα σχολικά βοηθήματα από τους πλέον έγκριτους εκδότες, όλα τα βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών που διατίθενται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, βιβλία για κολλέγια και για το πρόγραμμα I.B., λεξικά ελληνικά και ξένων γλωσσών, ανεξάντλητες επιλογές σε γραφική ύλη και σχολικές τσάντες.

public_mall

Όσοι πραγματοποιήσουν τις σχολικές αγορές τους από τα καταστήματα Public μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές εκπτώσεις που σχεδιάστηκαν με στόχο τη διευκόλυνση μαθητών και γονέων :

  • -10% σε σχολικά βιβλία ανά τάξη με έκπτωση
  • 15% σε σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων και κατευθύνσεων
  • -15% σε βιβλία για κολλέγια και το πρόγραμμα I.B.

Οι εκπτώσεις στα σχολικά είδη όμως δεν σταματούν εδώ! Μπορεί κανείς να ανανεώσει την τσάντα ή κασετίνα του επιλέγοντας μια καινούργια από τη σειρά Eastpack με έκπτωση 25%.

Επιπλέον όσοι προγραμματίσουν τις αγορές των σχολικών ειδών τους έως και τις 15/08 από το στο http://www.public.gr/cat/sxolika/ χωρίς να ταλαιπωρηθούν, από την άνεση του σπιτιού τους, για κάθε παραγγελία άνω των 35€, κερδίζουν δωρεάν μεταφορικά και λαμβάνουν δώρο ένα fidget spinner!

Share.

Leave A Reply