Σε 16 χώρες δημιουργεί δίκτυο διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου η Convert Group

0

Πρόσβαση σε 16 χώρες με ολοκληρωμένες υπηρεσίες cross-border eCommerce εξασφάλισε η Convert Group για ελληνικές Β2C & B2B επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν e-στρατηγική, πλήρες localization, ecommerce logistics fulfillment με οργανωμένο δίκτυο επιστροφών, τοπικό customer support και υπηρεσίες digital marketing σε χώρες όπως Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία, Πολωνία, Δανία, Φιλανδία, Βέλγιο, Βραζιλία και Κίνα.

convert-group

Η εξάπλωση στις παραπάνω χώρες γίνεται μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της Convert Group με την Salesupply η οποία έχει καθοδηγήσει πάνω από 350 οργανισμούς στο cross-border eCommerce. Ταυτόχρονα η εταιρία ανακοίνωσε ότι, μέσω της Salesupply, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της στα 14 marketplaces της Amazon, ενώ μέσω στρατηγικής συνεργασίας της με την ελληνική Line Group, Global Service Partner του Alibaba στην Ελλάδα, παρέχει πλέον υπηρεσίες και στο Alibaba για την επιτυχημένη παρουσία σε Β2Β marketplaces σε επίπεδο συμβουλευτικής αλλά και υλοποίησης.

Ο Χρήστος Βαρέλογλου, Marketing Manager της Convert Group δήλωσε σχετικά: «Στην Convert Group όχι μόνο δημιουργούμε τις εξαγωγικές ευκαιρίες και καταστρώνουμε την στρατηγική αλλά πλέον παρέχουμε και τα εργαλεία και όλες τις υπηρεσίες υλοποίησης για να υποστηρίξουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την εξωστρέφεια των ελληνικών B2C & B2B επιχειρήσεων.»

Share.

Leave A Reply