Σε 3 από τις συνολικά 12 κατηγορίες βραβείων διακρίθηκε η Yuboto στο πλαίσιο των Global Carrier Community Meetings Awards, στο Βερολίνο, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017.

Η Yuboto αναδείχθηκε, ανάμεσα στις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου, ως ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος με τη δημιουργικότερη, πιο πρωτοποριακή και καινοτομική στρατηγική marketing λαμβάνοντας το βραβείο “The Funkiest Operator”.

Η εταιρεία απέσπασε 2 ακόμη σπουδαίες διακρίσεις, καθώς βρέθηκε στις επικρατέστερες υποψηφιότητες στις κατηγορίες Best SMS Platform Provider και Customer Experience Excellence.

yuboto-gccm-2

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στη σκηνή του BESL Meistersaal, στο Βερολίνο, όπου οι μεγαλύτεροι και πλέον αξιόπιστοι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι συναντήθηκαν για να βραβεύσουν τους καλύτερους! Ενδεικτικά στα GCCM Awards 2017 συμμετείχαν και διακρίθηκαν εταιρείες όπως Deutsche Telekom, Orange, PCCW, Nexmo, ETISALAT, Telefonica, CLX Communications, Dialogue, Horisen, Bankai, Tata Communications και άλλες.

O Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto, κύριος Ανδρέας Κωνσταντινίδης, με αφορμή την εξαιρετική επίδοση της εταιρείας στα βραβεία δήλωσε: ”Αυτή η συνολική επιβράβευση της διαφοροποιημένης και καινοτομικής στρατηγικής της Yuboto μας κάνει υπερήφανους, καθώς επιβεβαιώνει την προσπάθεια μας να είμαστε ουσιαστικοί και άξιοι πρεσβευτές της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό. Ειδικά σήμερα, όπου οι συνθήκες που χαρακτηρίζουν τη χώρα μας σε ό,τι αφορά την επιχειρηματικότητα δεν είναι οι πλέον ευοίωνες, μία τόσο σημαντική βράβευση από έναν διεθνώς καταξιωμένο θεσμό αποδεικνύει πως η Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει και να είναι πραγματικά ανταγωνιστική”.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply