Η PCS, θυγατρική της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, αναδείχθηκε στις 20 καλύτερες εταιρείες, στην κατηγορία της, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη.

Η PCS αναδείχθηκε στη φετινή κατάταξη μαζί με άλλες 99 εταιρείες στην Ευρώπη. Στην ετήσια έρευνα που διεξήχθη σε ευρωπαϊκό επίπεδο συμμετείχαν 2.340 εταιρείες που απασχολούν 1,5 εκατομμύριο εργαζομένους. Η λίστα Best Workplaces in Europe αναδεικνύει οργανισμούς στην Ευρώπη, που είναι αφιερωμένες στη διατήρηση μιας κουλτούρας υψηλής εμπιστοσύνης για τους υπαλλήλους. Η PCS κατέλαβε την 11η θέση στην κατηγορία των 20 καλύτερων εταιρειών με λιγότερους από 50 εργαζόμενους, ως επισφράγισμα της υψηλής κατάταξης για τρία συναπτά έτη στην τοπική λίστα.

pcs-award

Η έρευνα διεξήχθη από την εταιρεία “Great Place to Work”, μια παγκόσμια ερευνητική, συμβουλευτική και εκπαιδευτική εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και έχει δραστηριότητες σε 50 χώρες. Η εταιρεία Great Place to Work αξιολογεί της απαντήσεις των εργαζομένων στην έρευνα Trust Index και καθορίζει τη λίστα των εταιρειών, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τη γνώμη των εργαζομένων σε επίπεδο εμπιστοσύνης, υπερηφάνειας και συντροφικότητας. Λαμβάνει επίσης υπόψιν την άποψη της διοίκησης μέσω του ερωτηματολογίου Culture Audit, το οποίο παρέχει πληροφορίες για τις πολιτικές, τα προγράμματα και τις πρακτικές της εταιρείας σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού.

O κ. Γιώργος Ξενόφος, Διευθύνων Σύμβουλος της PCS δήλωσε σχετικά: «Είμαι πραγματικά ευτυχής για αυτή την αναγνώριση αφού η εμπιστοσύνη, η περηφάνεια και η συντροφικότητα αποτελούν μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι εργαζόμενοί μας επιλέγουν ως εργασιακό περιβάλλον την PCS. Εμείς από την πλευρά μας ενθαρρύνουμε κι επιβραβεύουμε έμπρακτα την ανάπτυξη των εργαζομένων μας και δίνουμε τεράστια έμφαση, ώστε να παρέχουμε ένα άριστο περιβάλλον εργασίας που ευνοεί και την ανάληψη και την επίτευξη υψηλότερων στόχων».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply