Συνεργασία Eurosport και CA Technologies για το Grand Tours

0

Το Eurosport, ο νούμερο ένα τηλεοπτικός αθλητικός προορισμός και αδιαμφισβήτητο Σπίτι της Ποδηλασίας στην Ευρώπη, συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρεία παροχής λογισμικού και λύσεων, την CA Technologies, σε μια ολοκληρωμένη τεχνολογική λύση που περικλείει διαφορετικές πλατφόρμες.

Κεντρικό σημείο της συνεργασίας είναι η δημιουργία μιας ασυναγώνιστης εμπειρίας εφαρμογής δεύτερης οθόνης για τους οπαδούς της ποδηλασίας, η οποία λανσάρεται κατά τη διάρκεια της κάλυψης του Ποδηλατικού Γύρου της Ιταλίας (Giro d’Italia) από το Eurosport. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία CA API Management και CA App Experience Analytics, το Eurosport θα προσφέρει για πρώτη φορά έναν διαδραστικό χάρτη με τα δεδομένα κάθε ποδηλάτη καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Γύρου της Ιταλίας και άλλων σημαντικών αγώνων κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Τα νέα εργαλεία θα ενσωματωθούν στην υπάρχουσα εφαρμογή του Eurosport για mobile και web, προκειμένου να επιτρέψουν στους οπαδούς να παρακολουθούν κάθε κίνηση των ποδηλατών του αγώνα, καθώς και να παρέχουν επιλεγμένα βιομετρικά και GPS δεδομένα, όπως για το υψόμετρο, την ταχύτητα, τη δύναμη, τον ρυθμό και τους παλμούς της καρδιάς, κάθε ποδηλάτη σε πραγματικό χρόνο. Το Eurosport θα χρησιμοποιήσει επίσης τα νέα εργαλεία ως μέρος των γραφικών του στις ζωντανές μεταδόσεις προκειμένου να ενισχύσει την τηλεοπτική εμπειρία, προσφέροντας στους τηλεθεατές και στους ειδικούς μια ανάλυση βαθύτερη όσο ποτέ άλλοτε.

Το CA API Management θα επιτρέψει την ενσωμάτωση δεδομένων και τη ζωντανή ροή των μετρήσεων του κάθε ποδηλάτη απευθείας στον νέο διαδραστικό χάρτη του Eurosport, τόσο στις mobile όσο και στις web εφαρμογές. Προκειμένου να εξασφαλίσει μια υψηλής ποιότητας εμπειρία χρήσης, το CA App Experience Analytics θα παρέχει στο Eurosport πληροφορίες πραγματικών χρηστών με αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση του σχεδιασμού των εφαρμογών, της πλοήγησης και της ροής, καθώς και σημαντικά app analytics για τη βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητάς τους.

‘Έτσι, το Eurosport θα είναι σε θέση να παράγει επιπλέον ψηφιακό και συνοπτικό περιεχόμενο για την ποδηλασία, ενσωματώνοντας τις νέες ροές δεδομένων, που θα συμπεριληφθούν στην εφαρμογή για mobile και web περιβάλλοντα. Αυτό θα περιλαμβάνει προεπισκοπήσεις και επισκοπήσεις των σταδίων του αγώνα, ανάλυση των βασικών στιγμών με αργή κίνηση καθώς και την “Επεξήγηση του Αθλήματος” – την νέα αποκλειστική σειρά του Eurosport η οποία εξηγεί τις βασικές τεχνικές της ποδηλασίας – η οποία θα χορηγείται από την CA Technologies.

Επιπλέον, ως επίσημος συνεργάτης λογισμικού για την κάλυψη των Grand Tours από το Eurosport, η CA Technologies θα λάβει μια σημαντική ενίσχυση του brand της μέσα από πολλαπλές διαφημιστικές πλατφόρμες που θα περιλαμβάνουν τηλεοπτική, ψηφιακή διαφήμιση και χορηγικό περιεχόμενο.

peter-hutton

 Ο Peter Hutton, CEO του Eurosport, δήλωσε: «Εξετάζουμε πάντα τους τρόπους να βελτιώσουμε και να συμπληρώσουμε την κάλυψη των μεγαλύτερων αθλητικών εκδηλώσεων παγκοσμίως και αυτή η συνεργασία και ανάπτυξη εφαρμογών διασφαλίζει ότι αυτό θα γίνει για τους σημαντικότερους αγώνες ποδηλασίας φέτος. Γνωρίζουμε ότι οι παθιασμένοι λάτρεις των σπορ θέλουν να έχουν όλα τα στατιστικά στοιχεία και τα δεδομένα στα χέρια τους και αυτή η συνεργασία με την CA Technologies, παράλληλα με την τηλεοπτική μας κάλυψη, θα επιτρέψει στους φανατικούς της ποδηλασίας να έχουν πρόσβαση σε ό,τι χρειάζονται. Αυτό είναι το επόμενο βήμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τα συστήματα που παρέχει η CA Technologies που μας επιτρέπουν να φέρουμε τους φανατικούς της ποδηλασίας πιο κοντά στους ποδηλάτες από ποτέ άλλοτε. Θα επιτρέψουμε στους τηλεθεατές να τοποθετηθούν στο κέντρο της δράσης, δίνοντάς τους την καλύτερη κατανόηση του αγώνα, των αναβατών και των ιστοριών κατά τη διαδρομή, τη στιγμή που εκτυλίσσονται.»

Η Lauren Flaherty, Chief Marketing Officer της CA Technologies, δήλωσε: Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Eurosport και είμαστε ευτυχείς που έχουν στραφεί στις λύσεις μας API Management και Application Performance για να δημιουργήσουν μια απαράμιλλη εμπειρία για τους χρήστες. Ενώ η τηλεόραση παραμένει ο πιο δημοφιλής τρόπος για να παρακολουθήσει κάποιος μεγάλα αθλητικά γεγονότα, οι εμπειρίες δεύτερης οθόνης που ενεργοποιούνται μέσω εφαρμογών έχουν αποκτήσει όλο και μεγαλύτερη σημασία για τους θεατές. Η χρήση των λύσεων της CA Technologies θα ενισχύσει τις δυνατότητες ενσωμάτωσης δεδομένων του Eurosport, παρέχοντας παράλληλα μια διαδραστική και συναρπαστική εμπειρία συν-θέασης για τους φίλους του αθλήματος, η οποία πραγματικά διαφοροποιεί την κάλυψη του αθλήματος της ποδηλασίας.

Το 2017, το απαράμιλλο πρόγραμμα ποδηλασίας του Eurosport καλύπτει και πάλι και τους τρεις αγώνες Grand Tours, με αποκλειστική και εκτεταμένη κάλυψη του Ποδηλατικού Γύρου της Ιταλίας, καθώς και 25 αγώνων του UCI World Tour, συμπεριλαμβανομένων και των πέντε εμβληματικών αγώνων. Συνολικά, φέτος το Eurosport θα παρουσιάσει πάνω από 200 ημέρες ζωντανής ποδηλασίας και 2.300 ώρες κάλυψης στα κανάλια του.

Ο πρώην νικητής ετάπ του Tour de France και επικεφαλής αναλυτής ποδηλασίας του Eurosport, Juan Antonio Flecha, σχολίασε: «Αυτή η συνεργασία αποτελεί μεγάλη είδηση ​​για τους φίλους της ποδηλασίας καθώς τους παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες από ποτέ άλλοτε σχετικά με τους πιο διακεκριμένους αγώνες του αθλήματος. Τα δεδομένα είναι εξαιρετικά σημαντικά για επαγγελματίες αναβάτες και ομάδες και οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να δουν μερικές σημαντικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του Eurosport και δωρεάν μέσω της εφαρμογής Eurosport. Ως αναλυτή, μου δίνει επίσης πληρέστερη εικόνα για το τι συμβαίνει στο δρόμο και ανυπομονώ να το εξηγήσω αυτό στους θεατές καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Για να έχετε την καλύτερη εμπειρία σε όλα τα στάδια των φετινών Grand Tours, κατεβάστε την εφαρμογή του Eurosport – διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές Apple, Android και Windows

Share.

Leave A Reply