Η Byte, πιστοποιημένη από την ΕΕΤΤ για την παροχή ψηφιακής υπογραφής, συνεργάζεται με την Elorus και κάνουν πραγματικότητα το πλέον προηγμένο σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην Ελλάδα.

byte-0

Η επιλογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης που προσφέρει η συνεργασία Byte και Elorus έχει πολλαπλά οφέλη για κάθε επιχείρηση, όπως μεταξύ άλλων, σημαντική εξοικονόμηση πόρων με την κατάργηση της έντυπης μορφή τιμολογίων, ταχύτητα με την αμεσότητα της online διαχείρισης, απόλυτη προσβασιμότητα με την αποθήκευση των αρχείων σε περιβάλλον cloud και φυσικά ασφάλεια με την εγγύηση της Byte που διαθέτει την πιστοποιημένη τεχνογνωσία να διασφαλίζει την αυθεντικότητα αλλά και την ακεραιότητα κάθε ηλεκτρονικού τιμολογίου.

Με τις προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης που προσφέρουν η Byte και η Elorus, οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να συμμορφωθούν άμεσα με τις προδιαγραφές που επιβάλλει η ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλά και να περάσουν σε νέα εποχή υπογράφοντας ψηφιακά τα παραστατικά τους μέσα από λύσεις συμβατές με όλα τα ισχύοντα προγράμματα πλοήγησης.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply