Η D-Link ανακοίνωσε ότι ο Douglas Hsiao αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Διαδέχεται τον John Hsuan, ο οποίος παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Hsiao διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία και έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στη D-Link από το 2015. Διαθέτει επίσης τους τίτλους του πρώην General Manager και νυν Corporation Representative στο Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Networks Incorporated.

Douglas-Hsiao

Στο παρελθόν είχε επίσης τις θέσεις του sales manager στην Wang Laboratories και Vice President of Sales στην Lite-On Technology Corporation, ενώ υπήρξε και αρθογράφος στο DigiTimes. Αποφοίτησέ από το Πανεπιστήμιο National Chiao Tung με πτυχίο μηχανικού τηλεπικοινωνιών. Διατήρησε την ενεργή εμπλοκή με τη σχολή του ως CEO του Branding College του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής.

«Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω Προέδρος, και πιστεύω ότι η D-Link θα συνεχίσει την παγκόσμια επιτυχημένη πορεία στις λύσεις δικτύωσης που χαρακτηρίζονται από καινοτομία και υψηλή ποιότητα» δήλωσε ο Douglas Hsiao. «Η D-Link είναι ηγέτης της αγοράς για περισσότερα από 30 χρόνια, και ανυπομονώ να αναλάβω τα ηνία της εταιρίας καθώς μπαίνει σε μια νέα εποχή.»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply