Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 25 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News

Η Info Quest Technologies στηρίζει το Make-A-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

14/03/2017Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read News Ελλάδα

H Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, για την εκπλήρωση των παιδικών ευχών δώρισε στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) τέσσερα Quest PC τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινή εργασία των εργαζόμενων και εθελοντών του Οργανισμού. Η ενέργεια υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων Επιχειρηματικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου Quest και ειδικότερα στον πυλώνα «Υποστήριξη ΜΚΟ και Παιδί».

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Στα γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη απασχολούνται 11 εργαζόμενοι και μια μεγάλη ομάδα εθελοντών που εργάζονται ακούραστα προκειμένου να χαρίσουν σε κάποια παιδιά την ελπίδα και το χαμόγελο.

INFO-QUEST-TECHNOLOGIES

Ο Όμιλος Quest, με επίγνωση του κοινωνικού του ρόλου, συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής του κοινωνικού συνόλου. Με πολυσχιδή δραστηριότητα σε νευραλγικούς τομείς όπως είναι οι τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και οι Ταχυμεταφορές, ο Όμιλος Quest εξαρχής έχει προσανατολιστεί στην επιδίωξη της διαρκούς ανάπτυξης, στον εκσυγχρονισμό, στη βελτίωση του επιχειρηματικού και εργασιακού περιβάλλοντος, στην ανάπτυξη νέων θέσεων εργασίας, στη βελτίωση του επιπέδου ζωής και στην άνοδο της ποιότητας ζωής του κοινωνικού συνόλου.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Info Quest Make A Wish
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

Η Info Quest Technologies επίσημος διανομέας της Molex σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Οι ελληνικές συμμετοχές στο MWC 2025 (Greek Pavilion)

Η HUAWEI στο MWC 2025: AI, ρομποτική και remote driving

Nokia @ MWC 2025: AI-ready δίκτυα, private data centers και αυτόνομη συνδεσιμότητα

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • The Media Business Game: Ραδιόφωνο, πλατφόρμες και AI σε νέα φάση
  • ΑΑΔΕ: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ενημέρωση οφειλετών με αλληλέγγυα ευθύνη
  • Παιδιά online, αλλά με όρια: Το νέο πλαίσιο προστασίας στον ψηφιακό κόσμο
  • Λάζαρος Παπαγαρυφάλλου: «Οι έξι πυλώνες ανάπτυξης του νέου παραγωγικού μοντέλου»
  • Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ενσωματώσει το ΑΙ σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του
  • Philosofish: Στρατηγική επένδυση στην ανάπτυξη και δυναμική παρουσία στη Seafood Expo Global 2026
  • The Circle by glο HILO: Ένα premium ταξίδι εμπειριών στην Ελλάδα
RSS itsecuritypro.gr
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.