Μέσω «Ελλάδας» η διεθνοποίηση της προϊοντικής γκάμας της Turkcell

0

Ο κος Ιωαννίδης, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών, είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της Lifecell Ventures, spin off, της Turkcell.

Ioannidis

Με τη βάση του να βρίσκεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, ο κος Ιωαννίδης, αναλαμβάνει την εξαγωγή των προϊόντων της Turkcell, μέσω της spin off εταιρείας, στις διεθνείς αγορές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κος Ιωαννίδης, διατέλεσε ως το καλοκαίρι του 2011 Διευθύνων Σύμβουλος της Romtelecom, εταιρείας που το ίδιο φθινόπωρο είχε συγχωνευτεί με την Cosmote Ρουμανίας, για να προκύψει η νέα ονομασία «Telekom Romania», υπό τη σκέπη της Deutsche Telekom, ενώ πριν αναλάβει τη θέση που κατέχει σήμερα, ζούσε κι εργάζονταν επί σειρά ετών στην Τουρκία, για λογαριασμό ελληνικής εταιρείας.

bip

Η κάμερα του InfoCom.gr εντόπισε τον κο Ιωαννίδη στο εκθεσιακό κέντρο Fira, κι είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του για το νέο του ρόλο, για τις επενδύσεις των τούρκικων επιχειρήσεων σε software, καθώς και για τις ΟΤΤ υπηρεσίες της Lifecell Ventures, όπως η «BiP», η «Fizy», η «TV Plus» και η «LiveBox».

 

 

Share.

Leave A Reply