Δεν ξεπουλάμε τη Cyta στην Ελλάδα λέει η πρόεδρος

0

Δεν είναι στις προθέσεις της διοίκησης της Cyta ούτε να ξεπουλήσει τη θυγατρική της στην Ελλάδα ούτε να δώσει την υποδομή της σε κάποιον που δε θα τη χρησιμοποιήσει. Τα παραπάνω επεσήμανε η πρόεδρος της Cyta Ρένα Πάνου – Ρουβιθά, απαντώντας σε ερωτήματα βουλευτών στην κυπριακή Βουλή.

«Υπάρχει αξία στην εταιρεία αλλά παράλληλα, η εταιρεία έχει δυσκολίες», πρόσθεσε η κα. Ρουβιθά, προσδιορίζοντας τις χρηματοδοτικές ανάγκες της θυγατρικής για το 2017 στα 15,6 εκατ. ευρώ.

rena-panou-roubitha

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης ο στόχος, όπως εκφράστηκε από τη διοίκηση της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας στην κυπριακή Βουλή, είναι άμεσα να διερευνηθεί και να αξιοποιηθεί το επενδυτικό ενδιαφέρον για τη Cyta Ελλάδος. Η πρόεδρος της Cyta επίσης προσπάθησε να καθησυχάσει ανησυχίες που εξέφρασαν μέλη της επιτροπής λέγοντας ότι ως μητρική εταιρεία, η Cyta θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, με τη βοήθεια των ανεξάρτητων συμβούλων, ώστε οι επιλογές που θα γίνουν να διαφυλάσσουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την αξία της εταιρείας.

Share.

Leave A Reply