Αναβάθμιση της πληροφοριακής υποδομής του Δήμου Αγίου Δημητρίου από την Office Line

0

Στην αναβάθμιση της πληροφοριακής υποδομής του Δήμου Αγίου Δημητρίου προχώρησε η Office Line, ύστερα από την ολοκλήρωση έργου στο τέλος Δεκεμβρίου 2016, που προήλθε από διαγωνιστική διαδικασία. Ειδικότερα, ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, επέλεξε την Office Line για την προμήθεια λειτουργικών συστημάτων Microsoft Windows για servers, καθώς και Office Application με ανάλογο εξοπλισμό πληροφορικής, συνολικής αξίας 41.198€ με ΦΠΑ.

OFFICE LINE LOGO_ 4xrwmia

Η Office Line με την μακρόχρονη εμπειρία της στην ταχεία εγκατάσταση και ολοκληρωμένη παράδοση έργων που βασίζονται σε τεχνολογίες Microsoft, παρέδωσε πλήρως το έργο στα τέλη του 2016. Με τον εξοπλισμό και τις λύσεις υψηλής διαθεσιμότητας που εγκατέστησε η εταιρεία, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου αναβαθμίζει συνολικά την πληροφοριακή του υποδομή επ’ ωφελεία των Διοικητικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών του, προσβλέποντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους Δημότες του.

Η OFFICE LINΕ (officeline.gr) είναι μία Ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υποδομών ΙΤ και υλοποίησης εξειδικευμένων έργων Πληροφορικής, με 20 έτη παρουσίας στο χώρο υψηλής τεχνολογίας. Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία, την εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της σε τεχνολογίες Microsoft και όχι μόνο, διαθέτει μια ευρεία γκάμα 900 πελατών, από πολυεθνικές εταιρείες, Οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Share.

Leave A Reply