Η ΙΕΝ εξοπλίζει το νέο κατάστημα της Leroy Merlin

0

Η INTEGRATED ENTERPRISE NETWORKS ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση μίας σύγχρονης τηλεπικοινωνιακής υποδομής, και για το νέο κατάστημα της LEROY MERLIN στο «Δαχτυλίδι», που βρίσκεται στο Μαρούσι, στη Λεωφ. Κηφισίας 73.

ien

H IEN προμήθευσε και έθεσε σε λειτουργία μια προηγμένη λύση τηλεπικοινωνίας, βασισμένη στην IP πλατφόρμα Mitel 3300 MXeIII Controller του Καναδικού κατασκευαστικού οίκου Mitel (www.mitel.com). Η πλατφόρμα εκτός απο την λειτουργία της ως ένα πλήρες Τηλεφωνικό Κέντρο IP-PBX με διασύνδεση των τηλεφωνικών συσκευών Mitel IP Phones & ασύρματων συσκευών Mitel DECT, παρέχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένες δυνατότητες IP Networking, για λειτουργία σε ένα ενοποιημένο περιβάλλον Virtual Private Network (VPN) με τα κεντρικά γραφεία της LEROY MERLIN στην Αθήνα, τα υπόλοιπα καταστήματα στην Ελλάδα, καθώς και το Call Center της εταιρείας .

Η LEROY MERLIN από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες παγκοσμίως, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Ιούνιο 2005 μέσω του δικτύου των 5 καταστημάτων της. Στο πέμπτο κατάστημα που εγκαινιάζει η εταιρεία στην Ελληνική αγορά, σηματοδοτώντας την αρχή μιας ξεχωριστής σχέσης με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των βορείων προαστίων της Αθήνας, το κοινό θα βρει πρωτότυπες ιδέες και projects, σε ένα χώρο που αγγίζει τα 9.000 τετραγωνικά μέτρα διαμορφωμένο σε 4 διαφορετικούς κόσμους, αυτόν των projects (μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα κ.α.), εκείνον των τεχνικών λύσεων (εργαλεία, κατασκευές κ.α.), αυτόν της διακόσμησης και, του κήπου στους οποίους εντάσσονται δεκατέσσερα διαφορετικά τμήματα.

H εταιρία ΙΕΝ (www.ien.gr) με παρουσία πάνω απο 17 χρόνια, είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος Mitel Gold Partner στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών σε μία πελατιακή βάση υψηλών απαιτήσεων, που περιλαμβάνει Παρόχους Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας, Δημόσιες Υπηρεσίες, Call Centers, ΜΜΕ, Ομίλους Πολυεθνικών εταιρειών, Τράπεζες, Νοσοκομεία και μεγάλες Επιχειρήσεις.

Share.

Leave A Reply