Μία κρυφή και άκρως απροσδόκητη προσφορά, επέλεξε η Yuboto για να ευχαριστήσει τους πελάτες της και να γιορτάσει τα δέκα χρόνια λειτουργίας της.

yuboto-secret

Δέκα επιτυχημένα χρόνια με καινοτόμες υπηρεσίες και υψηλή εξυπηρέτηση πελατών. Δύο συστατικά που την έχουν θέσει στο βάθρο των πιο αξιόπιστων εταιρειών τηλεπικοινωνιακών λύσεων και υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε πως όποιος πελάτης πραγματοποιούσε κάποια αγορά ανεξαρτήτως αξίας την Τρίτη 24/1/2017 – ημέρα της 10ης επετείου της – από 00:01 έως 23:59 θα κέρδιζε αυτόματα και χωρίς κλήρωση ένα δώρο! Ένα δώρο ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη τους και για τα 10 υπέροχα χρόνια!

Ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, smart τηλεοράσεις, tablets, vintage ηχοσυστήματα, laptops, printers, action cameras, κινητά τηλέφωνα και άλλα προϊόντα τεχνολογίας είναι κάποια από τα δώρα που θα διατεθούν στους πελάτες της “24ης Ιανουαρίου”.

Το video που αναρτήθηκε στην σχετική σελίδα της Yuboto στο οποίο αναφέρεται και μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας, δίνει περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά αυτή. Τα videos με τις παραδόσεις των δώρων θα αναρτώνται στο επίσημο κανάλι της Yuboto στο YouTube, στα Social Media καθώς και στην ίδια σελίδα.

Η τηλεφωνική ενημέρωση των “νικητών” και οι πρώτες παραδόσεις ξεκίνησαν ήδη. Εντός των επόμενων ημερών όλοι οι νικητές θα έχουν ενημερωθεί σχετικά με την παραλαβή των δώρων τους.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί την πρώτη από μία σειρά αντίστοιχων ενεργειών που έχουν προγραμματιστεί για το 2017, κατά τις οποίες η Yuboto θα διαθέτει δώρα στους πελάτες της μέσω διαρκών προσφορών και εκπλήξεων τόσο στον τομέα του SMS όσο και στις υπηρεσίες τηλεφωνίας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply