Επίσημη πιστοποίηση TIER-III για την CL8.com

0

Η πιστοποίηση Tier-III, αποδεικνύει πως οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Data Center βρίσκονται 24/7/365 στη διάθεση του κοινού, ενώ το uptime αυτών των υπηρεσιών αξιολογείται τουλάχιστον στο 99.982% και ανά πάσα στιγμή, οι τεχνικοί της εταιρίας CL8, μπορούν να εκτελούν εργασίες συντήρησης, χωρίς να παρατηρηθεί οποιαδήποτε διακοπή των υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες της. Με απλά λόγια, η πιστοποίηση εγγυάται απρόσκοπτη διαθεσιμότητα με όχι περισσότερες από 1 ½ ώρες συνεχόμενης διακοπής των παρεχόμενων υπηρεσιών ανά έτος!. Οι ελάχιστες υποδομές που προαπαιτούνται για την εξασφάλιση της πιο πάνω πιστοποίησης , είναι η παροχή ρεύματος στον εξοπλισμό πληροφορικής, ψύξης και τον περιβαλλοντικό έλεγχο καθώς και άλλες συμπληρωματικές υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα υπηρεσίες σύνδεσης στο διαδίκτυο, dedicated servers και cloud storage.

cl8-award

O Mate Ivanszky, που συμβουλεύει το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας σε θέματα τεχνολογίας, δήλωσε ότι: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε γίνει επίσημα πιστοποιημένο Tier – III Data Center από το Uptime Institute. Αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία και την ομάδα μας, η οποία εργάστηκε με πάθος και αφοσίωση για περισσότερα από 2 χρόνια, για να κατορθώσει να επιτύχει αυτή την διεθνή αναγνώριση. Ωστόσο, αυτοί που έχουν να κερδίσουν περισσότερα από την επιτυχία αυτή, είναι οι πελάτες μας, οι οποίοι τώρα μπορούν να μένουν ξέγνοιαστοι ξέροντας πως τα συστήματα πληροφορικής τους, είναι στα σωστά χέρια! Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει την αδιάκοπη προσπάθεια και αφοσίωση της ομάδας μας να προσφέρει πάντοτε, ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες στην αγορά».

Το CL8.com είναι ένα νέο, ανεξάρτητο, ιδιωτικό Data Center στη Λεμεσό, που ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες Data Center και Cloud Storage και ανταποκρίνεται άριστα σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Share.

Leave A Reply