Παρασκευή, 31 Μαρτίου

Στρατηγική συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τη Sunsoft

0

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου πανεπιστημιακών σπουδών και με στόχο τη διασύνδεση των προσφερόμενων γνώσεων με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, προέβη σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Sunsoft.

sunsoft

Κεντρικός άξονας της συνεργασίας ήταν η χορηγία από την Sunsoft του ξενοδοχειακού προγράμματος Αλέξανδρος Front Office, για την εκπαίδευση των φοιτητών της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη χρήση του πρακτικού αυτού εργαλείου και στις εφαρμογές της τεχνολογίας στη διοίκηση σύγχρονων τουριστικών μονάδων.

Το πρόγραμμα Αλέξανδρος Front Office αποτελεί μία κορυφαία εφαρμογή, που καλύπτει πλήρως όλο το φάσμα διαχείρισης και λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Η εταιρεία Sunsoft με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της σχεδίασης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις εστίασης, γνωρίζει εις βάθος το επιχειρηματικό περιβάλλον του κλάδου και τις ανάγκες των σύγχρονων τουριστικών επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων σπουδών, καθώς βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider) στα Greek Hospitality Awards 2016 και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Share.

Leave A Reply