Την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (20 Νοεμβρίου), τίμησε στην πράξη η WIND προσφέροντας 50.000€ για την ενίσχυση του έργου δύο σημαντικών οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Καρδιές Για Όλους» για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

wind-solidarity

Το ποσό, που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο του 34ου Μαραθωνίου της Αθήνας, παρέδωσαν στους εκπροσώπους των οργανισμών εκ μέρους της WIND, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Γιώργος Τσαπρούνης μαζί με τους Πρωταθλητές Κώστα Γκελαούζο, Αναστασία Καρακατσάνη και Μάρκο Γκούρλια.

Οι 1500 δρομείς της WIND Running Team, μαζί με τους 50.000 αθλητές και αθλούμενους που έτρεξαν στο μεγαλύτερο πολιτιστικό και αθλητικό γεγονός της Ελλάδας, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης για την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) και τον οργανισμό «Καρδιές Για Όλους» Coeurs pour Tous Hellas (CpTH), του καθηγητή, καρδιοχειρούργου Αυξέντιου Καλαγκού, με παγκόσμια ανθρωπιστική δράση και επεμβάσεις σε παιδιά και βρέφη με καρδιοπάθεια που ζουν στη χώρα μας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πραγματοποιείται από την WIND για 6η συνεχή χρονιά. Η εταιρεία ως ονομαστικός χορηγός των αγώνων δρόμου 5χλμ και 10χλμ του Μαραθωνίου της Αθήνας και επίσημος Tηλεπικοινωνικός Πάροχος ΣΕΓΑΣ, έχει συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης, αλλά και στη σύνδεσή του με την προσφορά στην κοινωνία. Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί περισσότερα από 550.000€, καλύπτοντας τις 4 βασικές κατηγορίες δικαιωμάτων του παιδιών για Επιβίωση, Προστασία, Ανάπτυξη – Εξέλιξη και Συμμετοχή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παράδοση των επιταγών στο κεντρικό κατάστημα της WIND στην Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι, ο Γιώργος Τσαπρούνης, τόνισε: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν με την ομάδα μας WIND Running Team, στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Tους Πρωταθλητές μας, τους Πρεσβευτές μας και όλους τους φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τα δικαιώματα των παιδιών που γιορτάζουμε σήμερα και υπερασπίζονται με εξαιρετικό τρόπο, εδώ και χρόνια, οι άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ και ο Καθηγητής κ. Αυξέντιος Καλαγκός με το «Καρδιές Για Όλους».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply