Η Intracom Telecom βραβεύεται από την Dell EMC

0

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, βραβεύθηκε με το Dell EMC Partner Innovation Award 2016 για την πλατφόρμα της BigStreamer.
intracom-logoΗ βράβευση πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Συνεργατών που έλαβε χώρα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, η Intracom Telecom έλαβε το βραβείο του πιο καινοτόμου συνεργάτη για το 2016 στην Ελλάδα καθώς και για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής και Κεντροανατολικής Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Intracom Telecom ήταν η μόνη ελληνική εταιρία που έλαβε βραβείου τέτοιου χαρακτήρα, τιμώμενη με το βραβείο «Big Data Solutions Partner of the Year for Central-East Europe». Η Intracom Telecom και η Dell EMC συνεργάζονται στον τομέα του Big Data για περισσότερα από 5 χρόνια.

Ο κ. Σωτήρης Μπίθας, Διευθυντής Marketing του Τομέα Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού της Intracom Telecom, δήλωσε: «Επενδύουμε συστηματικά, από το 2012, στην ανάπτυξη τεχνολογιών Big Data, στην επεξεργασία και ανάλυση μεγάλων όγκων δεδομένων σε πραγματικό χρόνο καθώς και στην δημιουργία ισχυρών ομάδων Data Scientists εντός της εταιρίας μας. Το βραβείο αυτό αντικατοπτρίζει την εκτενή εμπειρία και γνώση που έχουμε πλέον αποκτήσει στον τομέα της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (Big Data Analytics), αξιοποιώντας τα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας, ενώ παράλληλα τονίζει την επιτυχημένη μακρόχρονη συνεργασία ανάμεσα στην Intracom Telecom και την Dell EMC στην παροχή κορυφαίων λύσεων Big Data για τους τομείς της ενέργειας, του cloud, των τηλεπικοινωνιών και των τραπεζών στην Ευρώπη».

Share.

Leave A Reply