Διεξαγωγή Stakeholder Forum του BEREC για τη συνδεσιμότητα και καινοτομία στην ΕΕ

0

Η ΕΕΤΤ ανακοίνωσε ότι το Σώμα Ευρωπαίων Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC) θα πραγματοποιήσει το 4ο Stakeholder Forum Meeting στις Βρυξέλλες, στις 17 Οκτωβρίου 2016.
berecΑντικείμενο της συνάντησης θα αποτελέσει το πρόγραμμα εργασιών του BEREC για το 2017, καθώς και η συνεχιζόμενη επανεξέταση του ευρωπαϊκού ρυθμιστικού πλαισίου για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Ειδικότερα θέματα που θα συζητηθούν είναι η διάθεση συνδεσιμότητας (connectivity) στους ευρωπαίους πολίτες και η ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Επιτρόπου της ΕΕ για την Ψηφιακή Οικονομία και Κοινωνία, Gunther Oettinger, ενώ αναμένεται να συμμετέχουν περισσότερα από 200 στελέχη από την ευρωπαϊκή αγορά τηλεπικοινωνιών και ψηφιακής επικοινωνίας, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών θεσμών και εθνικών ρυθμιστικών αρχών κ.ά.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply