Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Μελέτες
    • Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
    • Startup
    • TV
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AIBRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Κυριακή, 13 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Μελέτες
    • Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
    • Startup
    • TV
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AIBRIEF
InfoCom
Home»News

Νέα country manager της MasterCard η Άσπα Παλημέρη

29/07/2016Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read News Ελλάδα

Η Mastercard ανακοίνωσε ότι η Άσπα Παλημέρη αναλαμβάνει καθήκοντα Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, ενισχύοντας την επιτυχημένη διοικητική ομάδα της εταιρείας τεχνολογίας πληρωμών στις παραπάνω αγορές.
aspa-palimeriΗ Άσπα Παλημέρη αναλαμβάνει τη διαχείριση των δραστηριοτήτων της Mastercard και στις τρεις αγορές, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών, την ανάδειξη της προστιθέμενης αξίας των λύσεων της Mastercard για τους πελάτες της, την αύξηση της κερδοφορίας και την προώθηση της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας προς όλους τους συνεργάτες στις αγορές αυτές.

Με σημαντική εμπειρία στο χώρο και αποδεδειγμένη τεχνογνωσία στη συγκεκριμένη αγορά, η Άσπα Παλημέρη, εργάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς τα δύο προηγούμενα χρόνια, ως υπεύθυνη για τα καταθετικά και επενδυτικά προϊόντα. Η παλαιότερη εμπειρίας της περιλαμβάνει τη διεύθυνση καρτών της Marfin Egnatia Bank, καθώς και διοικητικές θέσεις στον τομέα καρτών και καταναλωτικής πίστης της Eurobank. Διαθέτει επίσης σημαντική consulting εμπειρία, έχοντας εργαστεί στη McKinsey, υποστηρίζοντας στρατηγικά projects κορυφαίων ελληνικών τραπεζών και εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Ο Paolo Battiston, Πρόεδρος της Mastercard Europe για τις αγορές Ιταλίας και Ελλάδας καλωσορίζοντας την Άσπα Παλημέρη, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς η Άσπα Παλημέρη αναλαμβάνει έναν σημαντικό και ταυτόχρονα συναρπαστικό ρόλο. Ως νέα Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, θα συνεχίσει να ενισχύει την παγκόσμια δυναμική του brand στις σημαντικές αυτές αγορές. Το μέλλον των πληρωμών και η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή είναι ήδη εδώ, και ως Mastercard, καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό την Άσπα, ένα νέο μέλος στην ομάδα, που θα αγκαλιάσει και θα εκπροσωπήσει το όραμα και την αποστολή μας».

Αναλαμβάνοντας το νέο της ρόλο, η Άσπα Παλημέρη συμπλήρωσε, «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα παγκόσμιο brand, που φέρνει πάντα στο επίκεντρο της δραστηριότητάς του την τεχνολογία, την καινοτομία, καθώς και τη δημιουργία εμπειριών για τους κατόχους καρτών του, για να υποστηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Mastercard άσπα παλημέρη
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κυβερνοεπιθέσεις απειλούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη

Mastercard Fintech Forum 2025: η Αθήνα στο επίκεντρο της Fintech καινοτομίας

Οι ελληνικές συμμετοχές στο MWC 2025 (Greek Pavilion)

Η HUAWEI στο MWC 2025: AI, ρομποτική και remote driving

Nokia @ MWC 2025: AI-ready δίκτυα, private data centers και αυτόνομη συνδεσιμότητα

Mastercard: οι 10 τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον των πληρωμών το 2025

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Κερδίστε ένα ΔΩΡΕΑΝ Marketing Check-Up για την επιχείρησή σας!
  • ΗΠΑ: Ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό
  • Η ΕΕ εγκαταλείπει τον φόρο ψηφιακών υπηρεσιών – Τι προβλέπεται για έσοδα και χρέος
  • Infocom Today #128: «Δεν πωλείται» η Vodafone, επανεκλογή Μακρομάλλη, 250 δισ. στην καινοτομία!
  • ΕΣΕΕ: Τακτικές Θερινές Εκπτώσεις 2025
  • ΔΥΠΑ: Νέες ειδικότητες σε 10 Επαγγελματικές Σχολές με αμειβόμενη και ασφαλισμένη μαθητεία
  • ΕΤΕπ: Τεχνική βοήθεια στην Ελλάδα, για την επίτευξη των στόχων κλιματικής ουδετερότητας
RSS itsecuritypro.gr
  • Ψηφιακή εμπιστοσύνη στην Ελλάδα: Οι millennials στο μεταίχμιο μεταξύ σύνδεσης και εξαπάτησης
  • Η Akeydor Digital γίνεται σημαντικός επίσημος Πάροχος Τεχνολογίας στην Qatar Energy
  • Η Pylones Hellas αναβαθμίζει τις τραπεζικές υποδομές της Aegean Baltic Bank με σύμμαχο την AEG
  • Η ADACOM κατακτά και το Information Protection & Governance Specialization της Microsoft
  • Η κυβερνοασφάλεια εξελίσσεται σε στρατηγικό συντελεστή αξίας, σύμφωνα με νέα έρευνα της EY
  • Στις 19 Νοεμβρίου το InfoCom World 2025 – AI-Volution: A Brave New World!
  • Η HP επεκτείνει τη διαθεσιμότητα της πλατφόρμας Workforce Experience Platform στην ελληνική αγορά
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.