Ο όμιλος Aldemar Resorts αποτελεί νέο στρατηγικό συνεργάτη στον τομέα του τουρισμού, που εντάσσεται στο πορτοφόλιο της Protonyx Data Services,  μίας πρωτοπόρας επιχείρησης δικτυακών υπηρεσιών και προϊόντων για γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η συνεργασία αυτή σφραγίζεται με την εγκατάσταση των συστημάτων και υπηρεσιών comBOX Virtual Leased Line στις ξενοδοχειακές μονάδες του ομίλου.
combox-vllΗ αυξανόμενη τάση για συνεχή πρόσβαση στο internet μέσω έξυπνων, φορητών συσκευών (smartphones, tablets, laptops, κ.ά.) καθιστά πλέον τη διαθεσιμότητα σύνδεσης μία από τις βασικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμα πιο επιβεβλημένη σε ξενοδοχειακές μονάδες εκτός αστικών κέντρων, όπου οι υποδομές των ISP είναι περιορισμένες. Η δε συντήρηση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών συχνά είναι ασύμφορη, με αποτέλεσμα στις περιόδους αιχμής, χιλιάδες τουρίστες και χρήστες να μην έχουν αξιοπρεπή πρόσβαση. Συνέπεια αυτού του γεγονότος είναι οι επιχειρήσεις αυτές να βομβαρδίζονται από παράπονα χρηστών και να εν τέλει να χάνουν τα τόσο σημαντικά εύσημα που χρειάζονται για ανάπτυξη και συνέπεια απέναντι στους πελάτες τους.

Η Protonyx Data Services ήρθε λοιπόν για μία ακόμα φορά να δώσει οικονομική και αποδοτική λύση για internet που φθάνει τα 100 Mbps. Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της Aldemar Resorts για καινοτόμες, user-friendly τεχνολογίες, τοποθετήθηκε comBOX και υλοποιήθηκε bonding πολλαπλών γραμμών στις ξενοδοχειακές μονάδες του ομίλου για high-speed αξιόπιστη πρόσβαση στο internet, διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες του ξενοδοχείου μέσω Wi-Fi. Η τεχνολογία bandwidth aggregation προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας εικονικής μισθωμένης γραμμής πολλαπλάσιας χωρητικότητας σε απομακρυσμένες περιοχές, καθώς και τη δυνατότητα καλύτερης αξιοποίησης αυτής της χωρητικότητας, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες βελτιστοποίησης και διαχείρισης bandwidth, που είναι ενσωματωμένες στις υπηρεσίες comBOX.

Τα θετικά αποτελέσματα των επιχειρήσεων που θα επενδύσουν λοιπόν σε αυτόν τον τομέα είναι ανεξάντλητα καθώς αφ’ ενός θα ικανοποιήσουν την ουσιαστική ανάγκη των επισκεπτών τους, και αφ’ ετέρου μπορούν να αξιοποιήσουν την δικτυακή τους υποδομή για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας. Με την τεχνολογία comBOX η Aldemar Resorts, απολαμβάνει τα οφέλη μιας αξιόπιστης και αποδοτικής δικτυακής υποδομής.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply