Το Twitter αποκτά την τεχνολογία Magicpony για 132 εκ. ευρώ

0

Σε μία ακόμα συνεργασία προχώρησε το Twitter, αυτή τη φορά αποκτώντας τη Magicpony, ένα startup με έδρα το Λονδίνο, έναντι του ποσού των 132 εκ. ευρώ.
twitter-magicponyΤο Twitter δεν έχει επιβεβαιώσει τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, με το συγκεκριμένο ποσό να αναφέρεται προς το παρόν μόνο από το ειδησεογραφικό site TechCrunch. Η Magicpony αναπτύσσει μία τεχνολογία εκπαίδευσης σε επίπεδο μηχανής, που επικεντρώνεται στο περιεχόμενο με φωτογραφίες και βίντεο. Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter δήλωσε ότι η νεοαποκτηθείσα τεχνολογία θα βοηθήσει την εταιρεία του να προσφέρει όχι μόνο βελτιωμένες αλλά και νέες υπηρεσίες βίντεο (streaming και αποθηκευμένου).

Η Magicpony ιδρύθηκε μόλις πριν από 18 μήνες, και θα αποτελεί πλέον τμήμα της ομάδας προγραμματιστών, ειδικών στα δεδομένα, και ερευνητών τεχνολογίας εκπαίδευσης μηχανής, με τη χαρακτηριστική ονομασία Cortex. Το Twitter έχει αποκτήσει άλλες δύο τεχνολογίες αυτού του είδους, την Madbits το 2015 και την Whetlabs το 2014. Με αυτή την κίνηση ανέβηκε και η αξία της μετοχής του Twitter κατά 2,2%, στα 14,5€.

Share.

Leave A Reply