Σημαντική Πανευρωπαϊκή διάκριση για τη CCS

0

Η CCS Digital Education, διεθνής πάροχος πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και δημιουργός του Lykio, ανακοίνωσε σήμερα ότι επελέγη ως φιναλίστ για το βραβείο TOP 100 EUROPE της Red Herring, μία σημαντική διάκριση που τιμά κάθε χρόνο τις πλέον υποσχόμενες τεχνολογικές ιδιωτικές πρωτοβουλίες από την περιοχή της Ευρώπης.

Elias

Η ομάδα σύνταξης της Red Herring επέλεξε τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις μεταξύ εκατοντάδων εταιρειών σε όλη την Ευρώπη. Οι φιναλίστ για την έκδοση 2016 του βραβείου Red Herring 100 Europe επελέγησαν βάσει τεχνολογικής καινοτομίας, διοικητικής δύναμης, μεγέθους αγοράς, επενδύσεων, ανάπτυξης πελατολογίου και οικονομικής υγείας. Η Red Herring αξιολόγησε περισσότερες από 1200 επιχειρήσεις από τους κλάδους τηλεπικοινωνιών, ασφάλειας, cloud, λογισμικού, υλικού (hardware), βιοτεχνολογίας, φορητότητας και άλλων αγορών, σε μια διαδικασία που διήρκησε αρκετούς μήνες.
«Η φετινή χρονιά ήταν αληθινή επιβράβευση, πέρα από κάθε προσδοκία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Alex Vieux, εκδότης και διευθύνων σύμβουλος της Red Herring. «Στην Ευρώπη υπάρχουν πολλές σπουδαίες εταιρείες που παράγουν αληθινά καινοτόμα και εκπληκτικά προϊόντα. Ήταν πολύ δύσκολο να αποκλείσουμε κάποιες, επιλέγοντας τους φιναλίστ. Η CCS είναι μια πολλά υποσχόμενη επιχείρηση και αξίζει την πρόκριση.»

Ο Elias Parlavantzas, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της CCS, σχολίασε: «Τα τελευταία χρόνια, η CCS έχει επιδείξει σταθερή ανάπτυξη. Η αφοσίωσή μας στην παραγωγή και προαγωγή καινοτομίας απέδωσε ουσιαστικά αποτελέσματα, με την ανάπτυξη βραβευμένων λύσεων που ενδυνάμωσαν την ανταγωνιστικότητά μας διεθνώς. H πρόκρισή μας στην κορυφαία πανευρωπαϊκή λίστα της Red Herring μάς ενθουσίασε. Είναι η πλέον πρόσφατη σε μια σειρά από τιμητικές διακρίσεις και σημαντικές αναγνωρίσεις για την ομάδα μας και τη δουλειά μας και το έναυσμα να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση».

Share.

Leave A Reply